Get Adobe Flash player

 

Hír - 2020-BAN ÉRKEZIK MEG A KINGDOM HEARTS III VÁRVA VÁRT KIEGÉSZÍTŐJE

A Square Enix Ltd. meghívja a Keyblade-forgatókat, hogy újra elmerüljenek Sora és barátai kalandjában a KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC-vel, ami 2020. január 23-tól lesz elérhető PlayStation 4-re és 2020. február 25-től Xbox One-ra.

 

Azoknak a játékosoknak, akik már befejezték a KINGDOM HEARTS III történetét, a Re Mind DLC egy új epizódot biztosít, amiben Sora újabb kalandra indul, hogy visszatérjen barátaihoz, közben pedig olyan igazságokat fedez fel, amit korábban el sem tudott képzelni. A DLC-ben a játékosok számos főellenféllel nézhetnek szembe, megismerhetik a Limitcut és Secret Episode tartalmait, az új üdvözlő módot, az új vetítés funkciókat és a számos nehézségi beállítást és kihívást tartogató új „Premium Menu" módot.

 

A bejelentés alkalmából kiadott, és a DLC-ben felbukkanó FINAL FANTASY® karaktereket - mint például Aerith a FINAL FANTASY VII-ből - bemutató előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

Emellett januárban egy ingyenes patch (1.07) is várható, ami fő történet frissítéseket, új képességeket, Sora számára új alakot, valamint az „Oathkeeper" és „Oblivion" Keyblade kardokat tartalmazza. A játékosok januártól továbbá kiélvezhetik a kiterjesztett megosztási lehetőségeket is.

 

A KINGDOM HEARTS III országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.12.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes