Get Adobe Flash player

 

Hír - BEJELENTÉSRE KERÜLT A SWORD ART ONLINE ALICIZATION LYCORIS

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be a SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris-t, ami PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re fog megjelenni.

 

 

A sorozat legnagyobb sztori fejezete anime adaptációjának 3. szezonján alapuló SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris egy káprázatos, az eredeti animéhez hű történettel várja a rajongókat, ami az elismert szerző Reki Kawahara felügyeletével készül. A SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris rendkívül jól visszaadja az Alicization fejezet középkori-fantasy világát, amiben a játékosok hatalmas kardokat forgathatnak, valamint lovagokkal és mitikus lényekkel találkozhatnak.

 

Az új fejezet helyszíne a rejtélyes virtuális vidék, a The Underworld. A játékosok Kirito karakterét irányítva látogathatnak el ebbe az új birodalomba, ahol barátja, Eugeo oldalán indulhatnak útnak, hogy megmentsék gyerekkori barátjukat Alice-t, akinek nyoma veszett, miután áthágta a The Underworld szabályait.

 

„A SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris a korábbi SAO címekhez képest számos új játékelemet és élményt fog tartalmazni, amivel garantáltan elnyeri majd a jelenleg rajongók és újoncok tetszését egyaránt" mondta Yosuke Futami, producer, BANDAI NAMCO Entertainment Inc. „A lycoris szót a botanika világából kölcsönöztük a vörös pókliliomtól (lycoris radiata). Ez a gyönyörű virág a veszteséget, elválást, újbóli találkozást és szenvedélyt szimbolizálja, ami tökéletesen illik az Alicization fejezet történetéhez."

 

A SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re fog megjelenni.2019.04.01
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes