Get Adobe Flash player

 

Hír - BEJELENTÉSRE KERÜLT AZ A TOTAL WAR SAGA: TROY

A SEGA Europe Ltd. és a Creative Assembly izgatottan jelenti be új stratégiai címét, ami a történelem egyik legikonikusabb történeteit dolgozza fel. A Homérosz: Iliász ihlette A Total War Saga: TROYTM keretében saját hősi hagyatékod kovácsa lehetsz a bronzkorban, a kritikusok által elismert sorozat eddigi legkorábbra visszanyúló részében.

 

 

Az A Total War Saga: TROY keretében az égei civilizáció sorsa lesz a kezedben, ahogy minden döntéseddel magad formálod a vidéket az Olümpusz mitikus hegycsúcsától Lemnos sivatagjaiig. Kövesd végig a történelem ma ismert menetét, vagy formáld a magad módjára a legendát a Total WarTM sorozat ezen igazán egyedi fejezetében.

 

A Homérosz: Iliász bővelkedik elbeszélésekben, legendákban, istenekben és szörnyekben egyaránt. Az A Total War Saga: TROY történelmi lencsék alá helyezi ezeket a történeteket, hogy kiszűrje, vajon melyikek történhettek valóban meg, de végső soron a te kezedbe adja döntést, hogy melyik hősök bukjanak el a csatában, és melyek váljanak hallhatatlan legendává.

 

A csatateret olyan közismert harcosok léptei fogják megrengetni, mint Akhilleusz és Hektór, a brutális erőnél azonban sokkal többre lesz szükséged, hogy meghódítsd Trója legendás városát. Ügyesen kell menedzselned a gazdaságot, a diplomáciát barátokkal és ellenségekkel, valamint az Istenek kegyeiben járnod, mielőtt belevéshetnéd nevedet a történelemkönyvekbe.

 

Az A Total War Saga címek egy korszak egy sarkalatos pontjára összpontosítanak a fő Total War játékok grand strategy elemeivel és valós idejű ütközeteivel, lehetőséget biztosítva a történelem meghatározó pillanatainak megváltoztatására. Az A Total War Saga játékok megváltozatott látóköre és perspektívája tökéletes táptalajt ad az innovációnak, ami gyakran új ötleteket eredményez, melyek a későbbi fő Total War címekre is hatással lehetnek.

 

Az A Total War Saga: TROY 2020-ben fog megjelenni PC-re.2019.09.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes