Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT KÉT ÚJ RESIDENT EVIL RESISTANCE GONOSZTEVŐ

A Capcom ma felfedett két újabb karaktert, akik csatlakoznak a Resident Evil 3TM 4-1 elleni aszimmetrikus túlélőhorror élménye, a Resident Evil Resistance gonosztevőinek sorához. A két szereplő a közismert Resident Evil gonosz, Alex Wesker és Ozwell Spencer, akik a terror új szintjét hozzák el a játékba különleges képességeikkel, amikkel hatékonyan tudnak keresztbe tenni az Umbrella Corporation ördögi kísérletéből kiutat kereső túlélőknek. Ez a páros a korábban bemutatott újonc Daniel Fabron és a híres Anette Birkin mellé csatlakozik a Resident Evil Resistance gonoszaként.

 

A rajongók, akik már ismerik Alex Wesker-t a Resident Evil Revelations 2-ből talán emlékeznek rá, hogy inkább közvetett eszközökkel szereti elérni céljait. Olyan gonoszként, aki szereti áldozatait pszichológiai horroroknak és kísérleteknek alávetni, Alex a tökéletes gonosztevő. Alex játékstílusa a csapdákra helyezi a hangsúlyt, miközben képes a térképet is manipulálni, hogy lelassítsa a túlélőket útakadályokkal és felerősített zombikkal. Mintha ezek nem lennének elég elrettentők, ha komolyra fordul a helyzet, Alex segítségül hív egy Yateveo névre hallgató kegyetlen húsevő növényt is. Ez a helyhez kötött biológia fegyver ugyan mozogni nem tud, de a megfelelő ponton hatalmas akadályt jelent a szökni próbáló túlélőknek.

 

Ozwell E. Spencer a Resident Evil sorozat árnyak között meghúzódó gonosza, aki inkább másokra bízza a piszkos munkát. A Resident Evil Resistance negyedik gonoszaként Ozwell azonban ezúttal a saját kezébe veszi az irányítást. Kiélvezve pozícióját, mint az Umbrella Corporation egyik alapítója, Ozwell a cég legmodernebb technológiáit bevetve kínozza a túlélőket. A többi gonosztevőtől eltérően, akik irányítható biológiai fegyvereket idéznek meg (Alex Wesker Yateveo-t, Birkin G-Birkin-t, Daniel Fabron Tyrant-et), Ozwell lebontó mezőket generál, amik súlyos sérüléseket okoznak minden túlélőnek, aki véletlen rájuk téved.

 

Az új gonosztevők mellett a Capcom két művészeti rajzot is megosztott, amik bemutatják a túlélők és gonosztevők összecsapásának két helyszínét:

 

• Casino: Egy szórakoztató létesítmény az izgalomra vágyóknak... és a ravasz gonosztevőknek. A még működő félkarú rablók és a padlón elszórt zsetonok arról árulkodnak, milyen gyorsan hagyták el a helységet a menekülök Raccoon City összeomlásakor.
• Abadoned Park: Egy horror témájú park Raccoon City külvárosában, ami ugyancsak kiürült, mikor a zombik és biológiai fegyverek ellepték Raccoon City utcáit, és ahol most már nem csak képzeletbeli, de valódi szörnyek is várják a látogatókat.

 

A Resident Evil Resistance keretében egy gonosztevő egy halálos akadálypályát állít fel veszedelmes eszközöket rejtő stratégiai kártyapaklijával, hogy meghiúsítsa a maroknyi túlélő szabadulási kísérletét többek között vérszomjas teremtmények megidézésével, csapdák felállításával, a környezet manipulálásával és a biztonsági kamerák felfegyverzésével. Eközben a túlélőknek együtt dolgozva kell különböző speciális képességeiket és eszközeiket bevetve átküzdeniük magukat a gonosztevő állította kihívásokon, és kijutniuk a kísérletből, mielőtt kifutnának az időből.

 

A Resident Evil 3 és a játék részét képező Resident Evil Resistance 2020. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.02.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes