Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATTA PUSZTÍTÓ EREJÉT A TERMINÁTOR

A Warner Bros Interactive Entertainment és a NetherRealm Studios ma új Mortal KombatTM 11 előzetest adott ki, amiben a Skydance és a Paramount Pictures új Terminátor: Sötét Végzet filmjének szereplője, és egyben a játék következő új karaktere, Terminator T-800 demonstrálja pusztító erejét. A színész Arnold Schwarzenegger megjelenését kölcsönző Terminator T-800 egy cyborg bérgyilkos, aki a posztapokaliptikus jövőből érkezett. Közel elpusztíthatatlan testével, felsőbbrendű technológiájával, harci képességeivel és mesterséges intelligenciájával Terminator T-800 2019. október 8-tól lesz elérhető korai hozzáférésben a Kombat Pack tulajdonosoknak.

 

 

A Kombat Pack tulajdonosok számára 2019. október 8-tól az alábbi plusz tartalmak is elérhetők lesznek:

• Alternatív Terminator T-800 kosztümök.
• Új Cassie Cage „Cassie Quinn" kosztüm, amit a DC gonosztevője, Harley Quinn ihletett.
• Double Feature Skin Pack: új Sonya Blade „Cyborg Hunter", Kano „Cash Machine Kano" és Johnny Cage „Red Carpet Johnny Cage" kosztümök.

 

Az összes Mortal KombatTM 11 játékos számára elérhető minden már kiadott és jövőbeni ingyenes frissítés, köztük:

 

• Tournament Variation (már elérhető): Egy harmadik bajnokság variációval bővült minden karakter, melyek a Kombat League és lokális Tournament módokban, valamint bármilyen Kompetitive módot engedélyező meccsen használható.
• Kombat League Season 4 (már elérhető): A szezonális ranglistás mód következő része „Season of Chaos" néven már kezdetét vette, ahol a játékosok az interneten keresztül másokkal versengve szerezhetnek exkluzív játékbeli jutalmakat.
• Team Raid (hamarosan): Egy új többjátékos lehetőséggel bővül hamarosan a Towers of Time mód, ahol két vagy három játékosnak kell csapatként együtt dolgoznia a kihívások teljesítéséhez, és egy erős főellenfél legyőzéséhez, miközben egyedi játékbeli jutalmakat szereznek.

 

A Mortal KombatTM 11 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2019.10.01
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes