Get Adobe Flash player

 

Hír - EGY KÜLÖNEGELS VENDÉGSZEREPLŐ OLDALÁN MUTATKOZOTT BE A MONSTER HUNTER: WORLD KIEGÉSZÍTŐJE

Vadászok világszerte örvendjetek! A világszerte vezető videojáték fejlesztő és kiadó Capcom ma bejelentette a Monster Hunter World IceborneTM-t, a kritikusok által elismert és már több, mint 10 millió példányban elkelt Monster Hunter: WorldTM masszív kiegészítőjét, ami 2019. őszétől lesz elérhető PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a PC verzióról pedig a későbbiekben várhatók részletek. A hihetetlenül tartalmas Monster Hunter World: Iceborne új küldetés rangokkal, helyszínekkel, szörnyekkel, mozdulatokkal és felszerelésekkel fogja bővíteni a játékot, valamint egy teljes új narratív élménnyel, ami onnan folytatja majd a történetet, ahol az a Monster Hunter: World abbahagyta. A kiegészítő használatához a Monster Hunter: World alapjáték szükséges, ami elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re egyaránt. A kiegészítő további részleteit jövő tavasszal fogjuk megosztani.

 

 

A Monster Hunter World: Iceborne mellett számos további izgalmas tartalom elé néznek a Monster Hunter: World játékosok. A Capcom a CD PROJEKT RED közreműködésével egy igazán különleges kollaboráción dolgozik, hogy elhozza a The Witcher® 3: Wild Hunt hivatásos szörnyvadászát, Ríviai Geraltot is az Új Világba 2019 elején. Az egyedi küldetések és teljesen új típusú játékmenet tökéletesen beleolvasztja majd a The Witcher 3 mély szerepjáték élményét a Monster Hunter: World világába. Emellett a autentikusabb kollaborációhoz még Geralt szinkronhangja is biztosított néhány frissen felvett új dialógust.

 

 

Mindeközben a különleges, négyes csapatokra osztott, összesen 16 fős Kulve Taroth Siege küldetés is visszatér 2018. december 20-án, ezúttal azonban a kolosszális szörny jóval szívósabb, Arch Tempered változatával, ami egyúttal értékesebb jutalmakat is jelent a vadászoknak. Újabb köszönetként a vadászoknak világszerte, a Monster Hunter: World első évfordulójának alkalmából 2019. januárjában megrendezésre kerül a The Appreciation Fest, ami új Gathering Hub dekorációkat, új megszerezhető különleges felszereléseket, valamint számos teljesen új küldetést hoz majd a játékosoknak.

 

Azon játékosok számára, akik még nem léptek be az Új Világban, 2018. december 12. 01:00 és 2018. december 17. 00:59 között ingyenesen megtehetik a Monster Hunter: World demójával PlayStation 4-en és Xbox One-on. A demóban a játékosok megtapasztalhatják a Monster Hunter: World izgalmait egészen 3 csillagos szintű küldetésekig és Hunter Rank 4-ig. Ez a demó rengeteg lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy megtapasztalják a számos küldetést, tárgykészítést, felszerelés fejlesztést, valamint a sorozat védjegyének számító kooperatív többjátékos akciót. Emellett a demó játékállása a teljesen játékba is átvihető, így onnan folytathatják kalandjukat, ahol abbahagyták.

 

A Monster Hunter: World keretében a játékosok hatalmas fenevadakkal küzdhetnek meg a számos élő, lélegző helyszínen egyedül, vagy akár három vadásztársuk oldalán, a sorozat történetében először drop-in többjátékos funkcióval. A történet az elder dragonok minden évtizedben esedékes, a helyiek által csak Elder Crossing néven emlegetett vándorlását követi figyelemmel a tengeren át az Új Világként ismert kontinensre. A Guild Kutató Bizottságának tagjaként a játékosok útra kelnek erre a hatalmas és rejtélyes vidékre, hogy felfedjék a jelenség titkait. A Monster Hunter World: Iceborne kiegészítő ezen történetre fog építeni 2019. őszétől PlayStation 4-en és Xbox One-on.

 

A Monster Hunter: World országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 2018.12.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes