Get Adobe Flash player

 

Hír - ELŐSZÖR MOZGÁSBAN A DRAGONS DAWN OF NEW RIDERS

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe, az Outright Games, a Universal Games és a Digital Platforms örömmel mutatja be a DreamWorks Dragons Dawn of New Riders első előzetesét, amiben a játékosok először láthatják mozgásban Scribbler és Patch kalandját, ahogy Hablaty, Fogatlan és az Így Neveld a Sárkányodat filmsorozat többi szereplője oldalán szelik az eget, fedeznek fel új vidékeket, oldanak meg fejtörőket és szállnak harcba veszedelmes ellenfelekkel.

 

 

A DreamWorks Dragons Dawn of New Riders egy új történetet mutat be a Dreamworks nagysikerű Sárkányok univerzumában, mely során a játékosok Scribbler és Patch hősies párosához csatlakozva vívhatnak epikus harcokat, hogy megmentsék a sárkányokat, valamint legyőzzék az ördögi terve beteljesítéséhez sárkányokat irányító új gonosztevőt, Eir-t. A játékosok veszedelmes ellenfelekkel küzdhetnek meg, felfedezhetik az új és ismerős helyszíneket, valamint találkozhatnak kedvenc karaktereikkel ebben a szórakoztató és izgalmas akció-kaland alkotásban.

 

A játék főbb jellemzői:

 

• EGY ÚJ AUTENTIKUS KALAND: Szerezd vissza Scribbler elveszett emlékeit, miközben barátságot kötsz pusztító hibrid sárkányával, Path-szal.
• EPIKUS HARCOK: Nyiss meg pusztító képességeket és küzdj meg félelmetes ellenfelekkel.
• FEDEZD FEL A HATALMAS ÚJ HELYSZÍNEKET: Utazz be új és ismerős vidékeket, mint a Havenholme-sziget, Valka hegye és a Blood Briar-sziget.
• OLDJ MEG FEJTÖRŐKET: Válts Scribbler és sárkánya Patch között az akadályok leküzdéséhez.

 

A DreamWorks Dragons Dawn of New Riders 2019. február 1-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-r és Nintendo Switch-re.

 2018.12.21
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes