Get Adobe Flash player

 

Hír - ERRE SZÁMÍTHATNAK IDÉN A FALLOUT 76 JÁTÉKOSOK

A Bethesda az idén várható tartalmak felfedésével ünnepli, hogy már több, mint 100 nap telt el a Fallout 76 megjelenése óta.

 

Semmihez sem fogható valami új kezdete. A stúdió számára rendkívül megtisztelő, hogy több millióan tartanak velük ezen az izgalmas kalandon, és rendkívül hálásak vagyunk, hogy máig velünk is maradtak, és segítenek közös erővel tökéletesíteni a játékélményt.

 

Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket, melyeknek köszönhetően számos fontos hibát sikerült javítanunk, és egyben jobbá tennünk a játékot. Mindezek mellett persze sok más változtatást is végeztünk a motorház alatt, ami talán nem olyan látványos, de segít a jobb teljesítmény elérésében, hibák kiszűrésében, valamint egy jóval gördülékenyebb élmény elérésében. Még bőven akad munka, de örömmel jelentjük, hogy a megjelenés óta 300%-kal nőtt a játék és a szerverek stabilitása. Le vagyunk nyűgözve továbbá, hogy mennyi időt töltenek a játékosok a Fallout 76 világában, ami átlagosan napi 4 óra.

 

Mindemellett persze tisztában vagyunk vele, hogy a játék indulása nem volt problémamentes, és számos hibát vétettünk. Mi is osztozunk a játékosok frusztrációjában. Megvan rá az esély, hogy a jövőben is ejtünk majd néhány hibát, de ha ez előfordulna, olyan gyorsan fogunk dolgozni a javításán, amennyire csak tudunk. Tudd, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk, hogy a lehető legjobbá tegyük a játékot és még többé - a végtelen Fallout kalandok otthonává éveken át.

 

Ennek érdekében pedig örömmel fedjük fel a Fallout 76 idei ingyenes bővítésének részleteit.

 

Ismételten köszönjük, hogy máig velünk maradtatok. Rendkívül megtisztelő, hogy ilyen szenvedélyes, lelkes és gondoskodó rajongókkal büszkélkedhetünk. Nagy terveink vannak 2019-re és továbbra is várjuk a visszajelzésedet bármivel kapcsolatban, amit csinálunk. Reméljük, hogy továbbra is megosztod majd felünk gondolataidat a játékról a fórumokon, Reddit-en, videóban és élő közvetítéseken. A te véleményed ösztönöd minket, és támogatásod mindennél többet jelent számunkra. Igyekszünk mindent elkövetni, hogy kiérdemeljük.

 

WILD APPALACHIA
MEGJELENÉS: 2019 TAVASZ

 

Egy rejtélyes fenevad, felderítők elveszett generációja, és a pusztaság ezen felének legütősebb itala. Üdvözöl Wild Appalachia, ami egy sor új küldetéssel, eseménnyel, új tárgykészítési rendszerrel és más újdonsággal vár 2019. március 12-től kezdődően több héten át. A Wild Appalachia tartalma:

 

• Új küldetések: Shear Terror! - Fedd fel Appalachia titkait számos új küldetésen és küzdelmen át, és válaszd el a valódi szörnyeket a mítoszoktól.

 

• Új küldetések: Ever Upwards - Utazz az erdő legmélyére és ismerd meg a legendás Pioneer Scouts történetét. Szerezz érdemjelvényeket, kapaszkodj egyre feljebb a ranglétrán, és érdemelj ki egy hatékonyságodat növelő, testreszabható hátizsákot.

 

• Új funkciók: Legendás kereskedő és szétszerelés - Találd meg a titokzatos Purveyor-t, akivel elcserélheted és új legendás felszerelésért cserébe be is zúzhatod nemkívánatos legendás tárgyaidat. Szétszedett legendás tárgyaid minden csillag értékelésével növelheted esélyedet, hogy megszerezd álmaid legendás fegyverét vagy páncélját.

 

• Új funkciók: C.A.M.P. dekoráció, játékos kereskedés és kamera - C.A.M.P.-edet végre saját tárgyaiddal is kidekorálhatod. Építs automatákat, jelöld meg bennük eladásra kínált tárgyaidat, állítsd be árukat, majd folytasd kalandodat Appalachia tájain, az automata elvégzi az összes munkát - neked csak a kupakokat kell számolnod. Legemlékezetesebb pillanataidat ráadásul meg is örökítheted az új kamerával.

 

• Új funkciók: Italkészítés és lepárlás - Indulj útnak és fedezd fel a tiltott nedű, a Nukashine elkészítésének folyamatát, majd hozd el a bulit C.A.M.P.-edbe is az új italkészítés és lepárlás funkcióval, valamint további receptekkel.

 

• Új szezonális esemény: Fasnacht Parade - Üldözd el a telet és sürgesd meg a tavasz eljövetelét az ősi Fasnacht fesztiválon! Csatlakozz az ünnepléshez, teljesítsd ezt a limitált idejű eseményt, és szerezz egyedi Fasnacht fesztivál maszkokat!

 

• Új játékmód: Survival - Ez a teljesen új mód elhozza a kockázatos PvP élményt kevesebb korlátozással, megnöveld jutalmakkal, új kihívásokkal, valamint az Adventure mód összes eredeti tartalmával.

 

NUCLEAR WINTER
MEGJELENÉS: 2019 NYÁR

 

A nyár újabb nagy frissítést hoz a Fallout 76 világába, mint például a Nuclear Winter - egy teljesen új mód a játékra, ami átírja a pusztaság szabályait.

 

• Új játékmód: Nuclear Winter - Egy vadonatúj játékmód, ami teljesen megváltoztatja a Fallout 76 világának szabályait.

 

• Új Vault Raid küldetések: Megnyílik a Vault 96 és Vault 94 - A legedzettebb játékosok próbára tehetik képességeiket a teljesen új, magas szintű csapatos Vault Raid küldetéseken.

 

• Új funkció: Legendás játékosok - A vadiúj presztízs rendszernek köszönhetően a 50-es szint feletti játékosok Legendássá válhatnak karakterük újraindításával, és pusztító új képességekre tehetnek szert.

 

WASTELANDERS
MEGJELENÉS: 2019 ŐSZ

 

Indulj egy valódi döntésekkel és következményekkel járó kalandra a Fallout 76 eddigi legnagyobb és legambiciózusabb Wastelanders frissítésében, ami új fő történetszálakat, frakciókat, eseményeket, funkciókat, és számos meglepetés tartogat a játékosoknak.

 

A Fallout 76 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2019.02.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes