Get Adobe Flash player

 

Hír - FEBRUÁRBAN ÉRKEZIK MEG A NIER: AUTOMATA GAME OF THE YORHA EDITION

A Square Enix® ma bejelentette, hogy díjnyertes posztapokaliptikus akció-szerepjátéka legteljesebb kiadása, a NieR: Automata® Game of the YoRHa Edition 2019. február 26-án fog megjelenni PlayStation 4-re.

 

A megjelenése óta több, mint 3 millió eladott digitális és fizikai példánnyal büszkélkedő NieR: Automata a kritikusok tetszését is elnyerte világszerte, az akciódús 60 FPS-es küzdelmeket és egy mély, magával ragadó történetet felvonultató játékmenetével. A Yoko Taro és a PlatinumGames Inc. közreműködésével készült NieR: Automata az akciójátékok és a szerepjátékok tökéletes elegye egy gyönyörű, elhagyatott nyílt világban, ahol a játékosok 2B, 9S és A2 androidok szerepében szállhatnak harcban, hogy visszafoglalják a Földet alkotóiknak, az emberiségnek.

 

A NieR: Automata® Game of the YoRHa Edition tartalmazza az alapjátékot, valamint olyan digitális extrákat, mint a 3C3C1D119440927 DLC, 6 pod dizájn (Grimoire Weiss Pod, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin, Cardboard Pod Skin) és a Machine Mask Accessory.

 

A NieR: Automata® Game of the YoRHa Edition 2019. február 26-tól lesz kapható PlayStation 4-re.

 2018.12.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes