Get Adobe Flash player

 

Hír - FRISSÜLT AZ EFOOTBALL PES 2020

A Konami Digital Entertainment B.V. bejelentette, hogy már elérhető az eFootball PES 2020 ingyenes Data Pack 3.0 frissítése, valamint a prémium Partner Club Squad tartalmak is megvásárolhatók.

 

 

Partner Club Squads


A hét elérhető Partner Club Squad a legaktívabb támogatók számára készült a legfrissebb játékosokat, menedzsereket, taktikákat és a választott klub témáját tartalmazó előre összeállított myClub csapatokkal, köztük:

 

• Manchester United
• Juventus FC
• FC Bayern
• FC Barcelona
• Arsenal FC
• Inter
• AC Milan

 

Emellett februárban egy exkluzív klasszikus szerelést is kapni fog mindegyik klub. A hét Partner Club Squad már megvásárolható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 

A Partner Club Squad csomagok játékosai és menedzserei nem használhatók más myClub csapatokban, ahogy a myClub játékosok és menedzserek sem használhatók a Partner Club Squad csapatokban.

 

Data Pack 3.0

 

Az eFootball PES 2020 tovább fokozza látványosságát a Data Pack 3.0 frissítéssel, ami számos Cicero Pompeu de Toldeo (São Paulo), Old Trafford (Manchester United) és Allianz Stadium (Juventus FC) stadion frissítést - köztük Morumbi javításokat - tartalmaz. Az utóbbi két stadion frissítése a kezdőrúgás előtti új külső bemutatást is kapott, melyekből az Allianz Stadium eFootball PES 2020-exkluzív.

 

A több, mint 50 stadion széles kínálatához csatlakozik továbbá az Arena do Grêmio, amivel a rajongók átélhetik a Grêmio FBPA hazai pályájának hangulatát az éjjeli és nappali meccsek során.

 

Ahogy a közösség számíthatott rá, a Data Pack 3.0 számos új játékos arcot is tartalmaz, így még realisztikusabb és részletgazdagabb formában jelenít meg olyan sztárokat, mint Tyrone Mings, Donyell Malen, Ivan Perišić, Fikayo Tomori és Renan Lodi.

 

A Data Pack 3.0 emellett frissített játékos cipőket is tartalmaz, valamint négy új adidas (Copa, NEMEZIZ, Predator, X) és három új Mizuno (MORELIA NEO II, REBULA3 RED/WHITE, REBULA3 BLACK/YELLOW) darabot, melyek népszerű valós másuk replikái.

 

A Data Pack 3.0 továbbá új nemzeti uniformisokat is tartalmaz, melynek részeként a német, spanyol, japán, észak-írországi, walesi, belga és skót csapatok is új adidas szetteket kapnak. A frissítés végül számos javítást is eszközöl a közösség visszajelzései alapján.

 

Az eFootball PES 2020 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.12.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes