Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGÉRKEZETT A BORDERLANDS 3 "DAY 15" FRISSÍTÉSE

Hali Vault Haunterek! Talán már észrevettétek, hogy tegnap megérkezett a Borderlands 3 első nagyobb frissítése, ami a teljesítményt célzó javításokat tartalmaz. A fejlesztők emellett természetesen továbbra is aktívan vizsgálják és dolgoznak azon, hogy fokozhatnák ezt jobban a későbbi frissítésekkel.

 

Ezen nagyobb patch mellett a Gearbox és a 2K mára egy második, apróbb javításokat tartalmazó frissítést is tervez. Míg a tegnapi patch többnyire az átfogó teljesítményre fókuszált, addig ez a kisebb frissítés a játékbeli elemeket egyensúlyozza ki, mint például a Maliwan és Atlas fegyverek sebzésének mértékét.

 

Ahogy a Gearbox és a 2K fogalmazott bejegyzésükben a múlt héten: "A játékot tovább bővítő és javító nagyobb frissítések között több apróbb módosítást tudunk eszközölni ezekkel a 'micropatch' frissítésekkel, hogy gyorsabb ütemben javítsuk és finomhangoljuk a játékélményt. Folytatjuk a nagyobb frissítések kiadását, miközben a játékadatokat elemezve meghatározzuk a szükséges egyensúlyi változtatásokat, melyek a holnapon lesznek követhetők."

 

A mai egyensúlyi változtatásokat tartalmazó frissítés a játékosok többségének várhatóan 2019. szeptember 27. 0:00-kor, vagy még az előtt elérhető lesz. A Gearbox és a 2K további frissítésekkel folytatja a Borderlands 3-élmény fokozását az elkövetkező hetekben és hónapokban. A legújabb frissítések részleteiért látogass el a https://borderlands.com/en-US/ oldalra. Ne szalaszd el a Borderlands 3 TwitchCon előadását se 2019. szeptember 29-én 1:30-tól!A Borderlands 3 már országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2019.09.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes