Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A LEGO JURASSIC WORLD NINTENDO SWITCH-RE

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a The LEGO Group és a Universal Games and Digital Platforms örömmel jelenti be, hogy nagysikerű 2015-ös játékuk, a LEGO® Jurassic World mától Nintendo Switch-re is kapható, a handheld mód támogatásnak köszönhetően pedig az új Nintendo Switch Lite-on is élvezhető.

 

 

A TT Games fejlesztésében készült és a Warner Bros. Interactive Entertainment által kiadott LEGO® Jurassic World a Universal Pictures és az Amblin Entertainment epikus Jurassic World sorozatának több, mint két évtizedét öleli fel. A játék a Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III és Jurassic World izgalmas kalandjait LEGO formában, a TT Games jellegzetes humorával fűszerezve mutatja be felejthetetlen jeleneteivel és akciójával együtt, így a rajongók újra átélhetik a filmek cselekményét, ahogy kedvük szerint fedezik fel Isla Nublar és Isla Sorna hatalmas területeit.

 

„A LEGO® Jurassic World a valaha volt egyik legnépszerűbb LEGO játék, és örülünk, hogy játékosok új generációjának is elhozhatjuk Nintendo Switch-en" mondta Jonathan Smith, Head of Production and Strategic Direction, TT Games. „Minden korosztályú játékos imádni fogja, hogy újra átélheti a filmek izgalmát LEGO formában otthon, vagy akár bárhol a világon."

 

A játékosok a filmek hősei, köztük Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady és más karaktereket irányítva járhatnak be 20 sztori pályát, valamint gyűjthetnek dinoszaurusz DNS-t tartalmazó értékes borostyánköveket. Az összegyűjtött DNS-ekből a játékosok teljesen eredeti dinoszauruszokat készíthetnek a Dino Customiser segítségével, variálva a különböző színeket, testrészeket és képességeket, de akár maguk a LEGO dinoszauruszok hatalmas lábnyomait is követhetik a veszedelmes fenevadakat irányítva.

 

A LEGO® Jurassic World Nintendo Switch változata tartalmazza a játékhoz megjelent három DLC csomagot is:

 

- Jurassic World DLC Pack: A tartalma hat új karakter, két új jármű, a JURASSIC Response Unit, a JURASSIC WORLD Shuttle és sok más.
- Jurassic Park Trilogy Pack #1: A tartalma három karakter - Dino Handler, Eric Kirby and Paul Kirby - és egy jármű - Animal Control Vehicle.
- Jurassic Park Trilogy Pack #2: A tartalma három karakter - Jurassic Park Helicopter Pilot, Lex, Tim Murphy - és egy jármű - Dr. Ian Malcolm kocsija.

 

A LEGO® Jurassic World mától országszerte kapható Nintendo Switch-re.2019.09.20
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes