Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A TOTAL WAR: THREE KINGDOMS

A SEGA® Europe Ltd. örömmel jelenti be, hogy a BAFTA-díjas stratégiai Total WarTM sorozat eddigi legnagyobb számban előrendelt, valamint hat év óta az első nagyszabású történelmi epizódja, a Total War: THREE KINGDOMS mától elérhető PC-re.

 

 

A Total War: THREE KINGDOMS keretében a játékosok a 2. századi Kínába látogatva lehetnek részesei a hadurak hatalomért folytatott küzdelmének. A nagy Han-dinasztia összeomlása után a játékosok feladata, hogy egyesítsék a nemzetet és helyreállítsák a birodalmat a legendás vezetők egyikeként.

 

A Total War: THREE KINGDOMS ezen zűrös időszakot felidéző ábrázolása számos a korszak inspirálta eszközt kínál a játékosoknak. A feljavított diplomáciával, minden eddiginél mélyebb szintű karakterinterakciókkal, valamint az izgalmas kémkedési lehetőségekkel, a Total War: THREE KINGDOMS hatalmas előrelépést jelent a Total War sorozat számára.

 

„A THREE KINGDOMS-szal megalkottuk a sorozat egyik legmélyebb stratégiai élményt nyújtó részét" mondta Janos Gaspar, Game Director. „Rendkívül büszkék vagyunk arra, amit elértünk Kína gazdag kultúrájának bemutatásával és a fejlődésre, amit a játék jelképez a Total War sorozat számára."

 

A máig több, mint 25 millió példányban elkelt és havi 1.2 milliót is meghaladó aktív felhasználóval büszkélkedő Total War új része, a Total War: THREE KINGDOMS a sorozat népszerűségének csúcspontján érkezett meg, a Creative Assembly pedig mára az egyik legnagyobb, folyamatosan bővülő európai stúdióvá nőtte ki magát, számos fejlesztés alatt álló címmel.

 

Keresd az üzletekben a Total War: THREE KINGDOMS Limitált Kiadását, ami a játék mellett egy kétoldalas posztert is tartalmaz, egyik felén a kampánytérképpel, a másikon pedig a játékban irányítható hadvezérekkel - mindezt egy rendkívül igényes, autentikus kalligráfia papírból készült, vízfesték és tinta hatásokkal ellátott csomagolásban. A kijelölt üzletekben ráadás Yellow Turban Rebellion DLC-vel.

 

A Total War: THREE KINGDOMS mától országszerte kapható PC-re.2019.05.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes