Get Adobe Flash player

 

Hír - OSZTOZZ A RETTEGÉSBEN A THE DARK PICTURES ANTHOLOGY: MAN OF MEDAN TÖBBJÁTÉKOS MÓDJAIVAL

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe és a Supermassive Games ma felfedte a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan internetes és lokális többjátékos módjait, melyekben a játékosok közösen nézhetnek szembe a borzalmakkal.

 

 

A Supermassive Games által fejlesztett és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe által kiadott The Dark Pictures Anthology egy sor narratív horror játékának mindegyike, így a 2019. augusztus 30-án érkező The Dark Pictures Anthology: Man of Medan is két többjátékos módot fog tartalmazni az egyjátékos lehetőség mellett.

 

Shared Story Mód

 

• Éld át a történetet egy barátoddal együtt, egyidőben ebben a kétszemélyes internetes kooperatív módban.
• Mindkét játékos felfedezheti a világot, valamint a történet végkimenetelét és a karakterek sorsát befolyásoló döntéseket hozhat.
• Játsszatok végig jeleneteket az egyjátékos élménytől eltérő szemszögből néha együtt, néha pedig teljesen különböző útvonalakon új információkat, helyszíneket és hátborzongató részleteket felfedve.
• A te és barátod által hozott döntések lehetnek az egyetlenek, amik életben tartják a karaktereket.

 

Movie Night Mód

 

• Játssz lokálisan egy legfeljebb 5 fős csoport tagjaként, ahol egyetlen kontrollerrel irányíthatja mindenki az általa választott karaktert, ha rá kerül a sor.
• Minden játékos az öt főszereplő egyikének mozgásáért, tetteiért és döntéseiért felel.
• Vajon kizárólag saját karaktered sorsát szem előtt tartva döntesz? Vagy megpróbálsz esetleg mindenkit életben tartani?
• A játék végén értékelve lesznek tetteid és döntéseid különböző teljesítményekkel és jutalmakkal.

 

„Örülünk, hogy felfedhettük ezt a két merőben eltérő többjátékos módot még a The Dark Pictures Anthology első játékának megjelenése előtt. Az Until Dawn rajongóinak visszajelzéseiből tudjuk, hogy rengetegen kérték a többjátékos módot a Man of Medan-ba, így biztosak vagyunk benne, hogy a játékosok imádni fogják, ahogy együtt néznek szembe a világ borzalmaival új szemszögekből" mondta Pete Samuels, Executive Producer Series Director, The Dark Pictures Anthology, Supermassive Games.

 

„A Man of Medan és a The Dark Pictures Anthology többi játéka is a kezdetektől egy- és többjátékos módokat szem előtt tartva lett megtervezve. A Share Story módban a játékosok ugyanazon jelenet két oldalát ismerhetik meg teljesen más szemszögből, miközben mindkettőjük tettei hatással vannak a történetre....és egymás sorsára."

 

Rendeld elő a The Dark Pictures Anthology: Man of Medan-t a kijelölt üzletekben, és szerezz korai hozzáférést a játék egyszeri végigjátszását követően megnyíló Curator's Cut módhoz, ami más karakterek szemszögéből megismerhető jeleneteket tartalmaz, vadonatúj döntésekkel. Ebben a módban az egész történetet újrajátszhatod különböző szemszögekből, teljesen új módokon befolyásolva végkimenetelét. A Curator's Cut egy későbbi időpontban minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz.

 

A The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan 2019. augusztus 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra angol, francia, olasz, német, spanyol és orosz szinkronnal.2019.07.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes