Get Adobe Flash player

 

Hír - PILLANTS BELE A BORDERLANDS 3 ELSŐ KIEGÉSZÍTŐJÉBE

Készen állsz egy kis kóstolóra a következő nagy kalandodból? A Borderlands 3 első kampánykiegészítője, a Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot 2019. december 19-én érkezik meg és tudjuk, hogy Vault Hunterek alig várják, hogy felfedezhessék Handsome Jack kaszinóját, így a várakozás enyhítésére most megnézheted a DLC első pár percét.

 

 

Röviden összefoglalva Moxxi felbérel, hogy elfoglald a híres Handsome Jack még a Hyperion Corporation elnökeként építtetett, elhagyott űrállomását. A The Handsome Jackpot nagy eséllyel a galaxis leglátványosabb szerencsejátékbarlangja tele neon feliratokkal, nyerőgépekkel és aranyszobrokkal mindenfelé. Emellett hemzseg a halálos Hyperion Loader Bot modellektől és az őrült kincsvadászoktól, akik Jack halála óta raboskodnak a fedélzeten. Ez persze nem minden:

 

• Fedezz fel egy giccses új állomást a galaxisban tele Handsome Jack pazarló életmódjához és piszkos ügyeihez méltó zónákkal.
• Csatlakozz Moxxi különc karakterekből álló csapatához és vidd véghez a legnagyobb kaszinórablást egy sor izgalmas kampányküldetésen át.
• Tárd fel a The Handsome Jackpot rejtette titkokat és furcsa eseményeket friss mellékküldetéseken és új Crew Challenge kihívásokon keresztül.
• Nyúlj vissza kicsit Pandora múltjába, ahogy a Handsome Jack halálát is túlélt Hyperion erőkkel küzdesz, köztük eddig sosem látott ellenfelekkel és hatalmas főellenfelekkel.
• Tökéletesítsd Vault Haunter karaktered arzenálját vadonatúj Legendás fegyverekkel és felszerelésekkel.
• Bővítsd kozmetikai gyűjteményed még több testreszabási tárggyal, köztük Vault Haunter fejekkel és kosztümökkel, fegyverdíszekkel, ECHO Device variációkkal és új hangulatjelekkel.

 

A Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot legalább 13-as szintű karakterek számára készült, de az automatikus felskálázásnak köszönhetően a magasabb szintű Vault Haunterek is garantáltan találnak majd benne kihívást és pusztító kincseket. A kiegészítő tartalmainak eléréséhez előbb fel kell oldanod a kampány prológusának végétől elérhető Sanctuary III űrbázisod.

 

A Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot az első a Borderlands 3 négy tervezett kiegészítőjéből, melyek mindegyike a Borderlands 3 Super Deluxe Edition részét képező Season Pass részeként lesz elérhető.

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.12.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes