Get Adobe Flash player

 

Hír - ÖSSZECSAP A MÚLT ÉS A JELEN A MORTAL KOMBAT 11 ÚJ SZTORI ELŐZETESÉBEN

A Warner Bros Interactive Entertainment és a NetherRealms Studios ma új Mortal KombatTM 11 előzetest adott ki, ami bemutatja a legendás sorozat folytatásának eredeti, időhajlító történetét. A Mortal KombatTM 11-ben Raiden a gonosz ősi isten Shinnok legyőzésével felborítja a jó és gonosz egyensúlyát, és ezzel magára vonja Kronika haragját. A birodalmak egyensúlyának visszaállítására Kronika számára csupán egyetlen lehetőség marad - visszaforgatni az időt a kezdetekre, és újraírni a történelmet.

 

A magával ragadó történet során a Mortal KombatTM gazdag történelmének különböző korszakai találkoznak, ahogy a játékosok a múlt és a jelen számos karakterét irányítva, egyesített erővel küzdenek, hogy legyőzzék Shao Khan seregeit és megoldják az időbeli krízist.

 

 

Az előzetesben bemutatkozott három új játszható karakter is Cassie Cage, Jacqui Briggs és Erron Black személyében.

 

• Cassie Cage - Az elit Különleges Erők parancsnoka, valamint a dinamikus Sonya Blade és Johnny Cage páros lánya, aki halálos harci technikáit bevetve halmozza a győzelmeket, hogy egy nap felérjen szüleihez. Cassie Cage első alkalommal a ma 22:00-kor várható NetherRealm Twitch stream keretében lesz látható akcióban. 


• Jacqui Briggs - A kickboxban és a harcművészetben is jártas kompetitív harcos, aki apja, Jax Briggs nyomdokait követi a Különleges Erők tagjaként. Jacqui úgy érzi az ő feladata megvédeni a Földet és családját bármi áron.


• Erron Black - Egy kalandra éhes törvényes kívüli, akit az őt üldözők hajszolása adta adrenalin éltet. A klasszikus western ruházatot viselő Black ügyes lövész, aki szívesen a legtöbbet ígérő szolgálatába állítja képességeit.

 

Cassie Cage, Jacqui Briggs és Erron Black a Mortal Kombat 11 legfrissebb felfedett karakterei, akik olyan harcosok oldalán lépnek a küzdőtérre, mint Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade és Johnny Cage.

 

A Mortal KombatTM 11 a kritikusok által elismert sorozat legújabb epizódja, ami a díjnyertes NetherRealm Studio fejlesztésében készül, és 2019. április 23-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2019.03.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes