Get Adobe Flash player

 

Hír - TRÓPUSI HELYSZÍNNEL BŐVÜL A HITMAN 2

A Warner Bros. Interactive Entertainment és az IO Interactive ma új HITMANTM 2 előzetest adott ki, ami bemutatja a vadonatúj Haven Island (Maldives) sandbox helyszínt, mely egy jól felszerelt üdülőbe invitálja a játékosokat India partjain, ami állítólag a hírnevüket is identitásukat helyreállítani kívánó jómódú bűnözők célállomása.

 

 

A 2019. szeptember 24-én minden Expansion Pass tulajdonos számára elérhető Haven Island közvetlenül a New York-i Milton-Fitzpatrick befektetési bank megbízás eseményei után feszi fel a történet fonalát. A 47-es Ügynöknek egy luxusüdülőbe kell utaznia álnéven egy vendégnek álcázva magát, majd felkutatnia és kiiktatnia három célpontot: Ljudmila Vetrova, korábbi szélhámos és Haven Island arca; Tyson Williams, a sziget alapítója és CEO-ja; Steve Bradley, a technika mágusa és az elme Haven Island szabadalmazott szoftverplatformja mögött.

 

A Haven Island egy egész trópusi szigetet tár eléd, melynek felfedezheted minden sarkában megbúvó lehetőségeit és titkait 20 Location Mastery szinttel, öt új feloldható tárggyal, új teljesítményekkel, trófeákkal és megnyitható kosztümökkel. A tavalyi HITMAN Sniper Assassin verseny nyerteseinek képmásai is ezen a helyszínen fognak felbukkanni.

 

A HITMANTM 2 a világszerte elismert HitmanTM folytatása teljesen új, végletekbe menően részletes, élő, lélegző sandbox helyszínekkel, amik csak arra várnak, hogy a játékosok felfedezzék őket, és a játék biztosította korlátlan szabadsággal elkövessék a tökéletes merényletet a rendelkezésükre álló tárgyak, fegyverek, álruhák és számos lopakodási technika arzenáljával.

 

A HITMANTM 2 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2019.09.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes