Get Adobe Flash player

 

Hír - TÚLLÉPTE A 16 MILLIÓT A FINAL FANTASY XIV JÁTÉKOSBÁZISA

A Square Enix® Ltd. örömmel jelentette be a San Francisco-i Letter from the Producer LIVE közvetítés során, hogy a FINAL FANTASY® XIV Online folyamatosan bővülő közössége túllépte a világszerte regisztrált 16 millió játékost. Ez hatalmas mérföldkő a nagysikerű MMORPG számára nem sokkal harmadik nagy kiegészítője, a FINAL FANTASY XIV: ShadowbringersTM 2019. július 2-i megjelenése előtt.

 

A játék producere és rendezője, Naoki Yoshida a közvetítés keretében néhány új részletet is felfedett az új kiegészítőről, mint:

 

• A harcrendszer változtatásairól, köztük a szerepkörök módosításáról
• A FATE rendszer frissítéseiről, mellékküldetésekről és kaszt küldetésekről
• A kasztok szinergiájának és egyensúlyának módosításáról
• Számos kényelmi újításról és UI változtatásról

 

Bemutatásra került továbbá a FINAL FANTASY XIV: ShadowbringersTM új előzetese is, ami felfedi a különböző kasztok frissített és új képességeit:

 

 

Elérhetővé vált a FINAL FANTASY XIV: ShadowbringersTM hivatalos benchmark szoftvere is vadonatúj jelenetekkel és karakterkészítővel, amivel a játékosok már most megnézhetik, hogyan fog kinézni karakterük a játékban - köztük az új Hrothgar és Viera fajokkal is. A benchmark szoftverben készített karakterek a teljes játékba is átvihetők lesznek. További részletek: https://eu.finalfantasyxiv.com/benchmark/

 

A benchmark szoftvert bemutató előzetes az alábbi linken tekinthető meg:

 

 

A FINAL FANTASY XIV: ShadowbringersTM-ben emellett első alkalommal utaznak át a Fény Harcosai a világok közti résen, hogy a Sötétség Harcosaivá váljanak, hogy visszaállíthassák az éjszakát és megmentsék a világot a Fényáradás tartogatta apokalipszistól.

 

A FINAL FANTASY XIV: ShadowbringersTM 2019. július 2-án jelenik meg PlayStation 4-re és PC-re.2019.05.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes