Get Adobe Flash player

 

Hír - VÉDD MEG SZALADIN FÖLDJEIT A KERESZTES LOVAGOKTÓL AZ ANCESTORS LEGACY ÚJ KIEGÉSZÍTŐJÉBEN

Az osztag alapú valós idejű stratégiai játék, az Ancestors Legacy még tovább bővül mától elérhető vadonatúj Saladin's Conquest kiegészítőjével, amiben a játékosok szaracén harcosok felett vehetik át az irányítást egy teljesen új kampányban, távol Európa csatatereitől. A történelem egy másik fonalát követve a játékosok Szaladinnak segíthetnek megvédeni homokos földjeit a keresztes lovagoktól új egyedi egységekkel 5 sztori alapú küldetésen át és 3 új többjátékos és skirmish térképpel.

 

 

A Saladin's Quest kiegészítőről:


A Saladin's Quest kampányan a játékosok átélhetik Szíria és Egyiptom legnagyobb szultánja, az Ayyubid dinasztia alapítója, Salah ad-Din történetét, aki 1187-ben a valaha vezetett legnagyobb sereggel lépte át a Jeruzsálemi Királyság határát. Szaladin és kiváló tábornokai, Gökböri és Abdullah oldalán a játékosok összecsaphatnak a Jeruzsálemi Királyság hatalmas seregével Hattin szarvainál. Foglald el Levante legfontosabb erődjeit és vegyél részt Jeruzsálem ostromában!

 

A kiegészítő újdonságai:

 

• A kampányban, valamint a skirmish és többjátékos módokban is játszható új frakció: szaracénok
• Egy több, mint 6 órányi játékidőt tartogató új kampány öt küldetéssel
• 3 új többjátékos térkép
• Új egyedi egységek:
o Hassassinok - Egy négyfős közelharci osztag egyedi Camouflage képességgel, ami láthatatlanná teszi őket az ellenfelek számára, míg egészen a közelükbe nem érnek. Másik képességük az Explosive Trap, amivel 10 másodperc után felrobbanó csapdákat helyezhetnek el, melyek kárt tesznek az épületekben és egységekben is attól függetlenül, hogy baráté vagy ellenségé.
o Gránátosok - Ez a négyfős távolsági osztag egyedi képességének köszönhetően képes robbanó lövedékeket lőni, amik rendkívül hatásosak az épületek és ellenfelek nagyobb csapata ellen. Pusztító erejükért cserébe azonban rendkívül sérülékenyek a közelharci támadásokkal szemben...
o Skorpió - A szaracénok dárdavetője egy új modell eltérő státuszokkal.

 


Az Ancestors Legacy országszerte kapható PC-re a hivatalos zenei lemezt (zeneszerzők: Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz), egy kézikönyvet és egy 48 oldalas művészeti albumot tartalmazó igényes, díszdobozos kiadásban.2019.05.21
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes