Get Adobe Flash player

 

Hír - WILFRID LAURIER VEZETI KANADÁT A SID MEIER’S CIVILIZATION VI: GATHERING STORM KIEGÉSZÍTŐBEN

A 2K és a Firaxis Games ma bejelentette, hogy Wilfrid Laurier miniszterelnök fogja vezetni Kanadát a kritikusok által elismert, díjnyertes Sid Meier's Civilization® VI második kiegészítője, a Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm keretében, ami 2019. február 14-én érkezik meg PC-re.

 

 

Wilfrid Laurier miniszterelnökre legtöbben az angolul és franciául beszélő polgárok egy nemzeti lobogó alatt való egyesítéséért tett erőfeszítéseiről emlékeznek.

 

Laurier egyedi képességével Kanada képes farmokat építeni tundra éghajlatú területeken. A Four Faces of Peace képessége emellett megakadályozza, hogy Kanada váratlan hadüzenetet küldjön ellenfeleinek, vagy háborút hirdessen városállamok ellen, valamint ugyanezeket érvényesíti ellenfelei esetében is Kanadával szemben. Kanada egyedi épülete az Ice Hockey Rink, egyedi egysége pedig a Mountie.

 

További részletekért olvasd el a 2K hivatalos Civilization blogjának kapcsolódó bejegyzését: https://civilization.com/news/entries/civilization-vi-gathering-storm-first-look-canada-wilfrid-laurier-pc-release-date-february-14-2019/

 

A Sid Meier's Civilization VI országszerte kapható PC-re, a Sid Meier's Civilization® VI: Gathering Storm kiegészítő pedig 2019. február 14-én fog megjelenni.

 2018.12.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • RAGE 2 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • RAGE 2 (XONE) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox One
   
   
   
   
 • RAGE 2 (PC) Lövöldözős / FPS
   
  PC
   
   
   
   
összes