Get Adobe Flash player

Sid Meier's Civilization VI (NS)

 

A djnyertes Sid Meier’s Civilization VI végre Nintendo Switch-re is megérkezett, hogy világhódító terveidet bárhol és bármikor megvalósíthasd!

 
 
Platform Nintendo Switch
Nyelv lang
Megjelenés 2018.11.16
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Ha otthon vagy, az úton, vagy bárhol ahol játszol, hagyj nyomot a történelemben a Sid Meier's Civilization VI segítségével Nintendo Switchen!

 

Válj az egész világ vezetőjévé, végigvezetve civilizációd a kőkorszaktól egészen az információs korszakig. Vívj háborúkat, vesd bele magad a diplomácia világába, fejleszd a néped kultúráját, és küzdj fej-fej mellett a történelem leghatalmasabb, legismertebb vezetőivel a világ leghíresebb és legerősebb civilizációjának létrehozásáért folyó versenyben!

 

JÁTSSZ A MAGAD MÓDJÁN: A győzelem felé vezető utat te magad választod meg. Légy a tudományok királya civilizációddal, uralkodj hadsereged erejével, vagy váljon országod a kultúra és a művészetek melegágyává.

 

A VILÁG LEGHATALMASABB VEZETŐI: Játssz a világtörténelem különböző korszakaiból származó 24 vezér egyikével. Építs egy gazdag kereskedelmi útvonalakra alapozott birodalmat Egyiptom élén, Kleopátrát irányítva, mutasd meg, mit tud hadsereged a római Traianus császár segedelmével, vagy hozz létre egy kulturális nagyhatalmat Hojo Tokimune sógunnal. Minden hadvezérrel a saját játékstílusodban játszhatsz, bevetve egyedi képességeiket, egységeiket és infrastruktúrájukat a győzelemért vívott harcban.

 

EXPANZÍV BIRODALOM: Csodáld meg birodalmad a világtérképen úgy, ahogy eddig még nem volt lehetőséged. A városok most már több szeletet is elfoglalnak a térképből, így úgy fejlesztheted őket, hogy kiaknázod a terep nyújtotta adottságokat és erőforrásokat.

 

AKTÍV KUTATÁS: Nyiss meg olyan boostokat, melyek felgyorsítják civilizációt fejlődését. Vesd be egységeidet a felfedezéshez, fejleszd a környezetet, fedezz fel új kultúrákat.

 

DINAMIKUS DIPLOMÁCIA: A civilizációkkal való interakció a játék során folyamatosan változik: a kezdeti primitív kapcsolattartásból a játék végére szövetségek és tárgyalások szövődhetnek.

 

IZGALMAS ÉS EGYEDI SCENARIÓK: A Civilization VI Nintendo Switches változata négy, egyedi helyszínnel és játékstílussal rendelkező scenariót tartalmaz, melyek mindegyikét a történelem inspirálta. Légy az ausztrál kolonizáció részese az „Outback Tycoon" küldetésben, védd meg Lengyelországot a hódítóktól a „Jadwiga's Legacy"-ban, válassz egy viking hadvezért és hódítsd meg Európát a „Vikings, Raiders and Traders!"-ben, vagy foglald el az ismert világot a „Conquests of Alexander"-ben.

 

KOOPERATÍV ÉS KOMPETITÍV MULTIPLAYER: Akár négyen is játszhattok együtt, vagy egymás ellen a vezetéknélküli multiplayer (LAN) módban.

 

©2018 Take-Two Interactive Software, Inc. and its subsidiaries. Sid Meier's Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games, Take-Two Interactive Software and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. All rights reserved.