Get Adobe Flash player

Tales of Vesperia: Definitive Edition (NS)

 

10 év után visszatér a Tales of sorozat közkedvelt epizódja sosem látott tartalmakkal, és a kurrens konzolokra igazított látványvilággal!

 
 
Platform Nintendo Switch
Nyelv lang
Megjelenés 2019.01.11
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A hatalomért folytatott harc egy ősi technológiától - blastia -, valamint az azt uraló Birodalomtól függő civilizációban veszi kezdetét. Két külön utakat járó barát sorsa egybefonódik egy mindenki létezését fenyegető, epikus kalandban.

 

A Tales of Vesperia 10. évfordulója alkalmából visszatér a 'Tales of' sorozat egyik legkedveltebb epizódja feljavított megjelenéssel, valamint Japánon kívül sosem látott karakterekkel, eseményekkel és kosztümökkel.

 

Visszatér a közkedvelt epizód!
Egy fiatal hős igazságért folytatott küzdelme, ami rabul ejtette a Tales rajongók szívét, most feljavított megjelenéssel tér vissza!

 

Minden egyetlen kiadásban!
Merülj el a Tales of Vesperia történetében kurrens konzolokra igazított grafikával, lenyűgöző zenékkel, izgalmas minijátékokkal, főellenfelekkel és korábban sosem látott kosztümök gyűjteményével a Definitive Edition kiadásban.

 

A csapat erősebb, mint valaha!
Yuri egy izgalmas kalandra indul a nemes hölgy Estelle, a saját guildje után kutató Karol, a különc tudós Rita, a fesztelen íjász Raven, a rejtélyes sárkány Judith, és a pipázó kutya Repede oldalán...akikhez két további játszható karakter is csatlakozik!
• Patty Fleur a kincs, kaland és elvesztett emlékei után kutató eleven és kemény fiatal kalózlány.
• Flynn Scifo, Yuri legjobb barátja és egyben Birodalmi Lovag is csatlakozik a kis csapat utazásához.


Harcolj ösztönből!
Állítsd össze csapatod kedvenceidből és élvezd az izgalmas, valós idejű küzdelmeket pusztító Mystic Artes és más technikáidat bevetve!

 

©KOUSUKE FUJISHIMA
Tales of VesperiaTM: Definitive Edition & ©BANDAI NAMCO Entertainment Inc.