Get Adobe Flash player

Child of Light Ultimate Edition + Valiant Hearts: The Great War (NS)

 

Lépj be Lemuria meseszerű világába és nézz szembe a háború borzalmaival ezzel a két Ubisoft klassszikust tartalmazó csomaggal!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2019.01.31
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

CHILD OF LIGHT


Az alkotói által „játszható költeménynek" nevezett Child of Light a gyerekkori tündérmesék modern feldolgozása. A Lemuria varázslatos világában játszódó játék egy fiatal lány, Aurora utazását, valamint egy elveszett királyság és gyengélkedő apja megmentéséért folytatott küzdelmét mutatja be.

 

• Lemuria mágikus világa: Az illusztrációk aranykora előtt tisztelgő Child of Light egy gondos kezek rajzolta, gyönyörű vízfesték hatással megalkotott, elfeledett királyság felfedezésére invitálja a játékosokat.
• Klasszikus körökre osztott küzdelmek: A játékosok az Active Time Battle harcrendszerrel szállhatnak harcba Aurora, valamint apró segédje, Igniculus és többi barátja oldalán. Szintlépéssel javíthatnak tulajdonságaikon, képességeikkel pedig fejtörőket oldhatnak meg.
• Végre Switch-en: Játssz bárhol és bármikor a Nintendo Switch hordozhatóságának köszönhetően akár otthon a TV kijelzőjén, akár a világ bármely pontján. Oszd meg kalandod barátaiddal és családoddal! Egy másik játékos az érintőkijelző vagy egy Joy-Con segítségével irányíthatja Igniculus karakterét.

 

VALIANT HEARTS: THE GREAT WAR


Egymást keresztező sorsok és egy bukásra ítélt szerelem története egy darabokra szakadt világban, ahol mindenki igyekszik túlélni a lövészárkok borzalmait hűséges négylábú segítőjét követve. A Valiant Hearts története során elválaszthatatlanul egybefonódik a különböző karakterek élete.

 

• Egy animált képregény: Látogass el a múltba ezzel a sajátos hangvételű és stílusú játékkal, Franciaország zöldellő vidéki erdőitől a nyirkos lövészárkokon át egészen a hófedte pusztákig.
• A felfedezés, akció és fejtörők keveréke: Lendülj akcióba és segíts hőseidnek túlélni a háborút fejtörőket megoldva, vagy az ellenséges vonalak mögé osonva ebben a megható és komikus kalandban.
• Játssz ahogy szeretnél: A Valiant Hearts Nintendo Switch Pro Controller, Joy-Con, vagy akár az érintőkijelző segítségével is irányítható. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet.