Get Adobe Flash player

Devil May Cry 5 (PC)

 

Sparda fia, a démonvadász Dante és Nero visszatér, hogy a Devil May Cry sorozattól megszokott módon tegyen rendet és akadályozza meg a démoni inváziót Red Grave City utcáin!

 
 
Platform PC
Típus Akció
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2019.03.08
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

A legendás akciósorozat új része jellegzetes, pörgős játékmenetével, valamint a széria jól ismert túlvilági és eredeti karaktereivel tér vissza. Hideaki Itsuno rendező és a sorozat eredeti fejlesztőcsapatának főbb tagjai újra összegyűltek, hogy megalkossák a generáció legizgalmasabb, technikailag legfejlettebb akciójáték élményét.

 

Évek teltek el azóta, hogy a pokol seregei megvetették a lábukat világunkban, de most egy újabb démoni invázió vette kezdetét, az emberiség utolsó reménye pedig három magányos démonvadász, merőben eltérő harcstílussal. A sors és bosszúszomjuk által összekötve ezeknek a démonvadászoknak saját démonjaikkal kell szembenéznie a túléléshez.

 

A legendás akciósorozat visszatér - A 16 millió eladott példánnyal büszkélkedő sorozat új része Hideaki Itsuno rendező vezetésével készül.

 

A jó és gonosz küzdelme - Egy új démoni invázió veszi kezdetét, mikor a „démon fa" magvai gyökeret vernek Red Grave City utcáin. Ez a pokoli megszállás felkelti Dante szövetségese, a fiatal démonvadász, Nero figyelmét, akinek ezúttal azonban ereje nagy részének forrása, démoni karja nélkül kell harcba szállnia. Folytatódik továbbá a természetfeletti családi dráma is, ahogy Sparda fia, Dante útnak indul, hogy megbosszulja testvérét és anyját.

 

Pörgős és stílusos akció - Három különböző és merőben eltérő harcstílusú démonvadásszal tisztíthatod meg a démonoktól nyüzsgő város utcáit.

 

Lélegzetállító grafika - A Capcom saját fejlesztésű RE motorja teljesen új magasságokba emeli a sorozat grafikáját, fotórealisztikus karaktereit, valamint lélegzetelállító fény és környezeti effektjeit.

 

Verd vissza a démoni inváziót - Vívj adrenalinfűtötte harcokat epikus főellenfelekkel Red Grave City minden pontján.

 

Démonvadász - A sorozat egyik főszereplője, Nero, és egy fiatal démonvadász, akinek az ereiben szintén Sparda vére csörgedezik, Red Grave City felé indul, hogy szembenézzen a démonok pokoli inváziójával új társa, a mesteri fegyverkovács Nico oldalán.