Get Adobe Flash player

Darksiders 3 (PS4)

 

Enged szabadjára az Apokalipszis Lovasainak egyike, FURY erejét és eredj a Seven Deadly Sins nyomába hatalmas pusztítást hagyva magad után!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2018.11.27
Kiadó THQ Nordic
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Térj vissza egy apokaliptikus Földre a hack'n'slash akció-kaland Darksiders III keretében, és légy részese FURY kalandjának, ahogy levadászod vele a Seven Deadly Sins tagjait! A Négy Lovas legkiszámíthatatlanabb és legrejtélyesebb tagja, FURY sikert kell arasson ott, ahol már sokan elbuktak - megteremteni az egyensúlyt a Földön pusztító erők között. A Darksiders III a kritikusok által elismert Darksiders sorozat várva várt harmadik epizódja.

 

• Játssz FURY karakterével, akinek ostorára és varázslataira hagyatkozva kell visszaállítania a jó és rossz közötti egyensúlyt a Földön.

 

• Engedd szabadjára FURY varázslatait és különböző alakjait, melyek mindegyike új fegyvereket, mozdulatokat és közlekedési lehetőségeket tesz elérhetővé.

 

• Fedezz fel egy nyílt, élő és szabadon bejárható világot, melyben FURY oda-vissza utazik, hogy felfedje minden titkát, miközben előrehalad a cselekménnyel.

 

• Győzd le a Seven Deadly Sins tagjait és mitikus lényektől egészen elkorcsosult lényekig terjedő szolgáik sorát.

 

• Merülj el a Darksiders jellegzetes látványvilágában és járd be a háború és pusztítás szabdalta, valamint a természet által visszafoglalt hatalmas, poszt-apokaliptikus helyszíneit a Mennyek csúcsától egészen a Pokol legmélyebb bugyraiig.