Get Adobe Flash player

Darksiders Genesis (PS4)

 

Siess az emberiség védelmére az Apokalipszis lovasa, Strife szerepében az első izometrikus Darksiders játékban!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2019
Kiadó THQ Nordic
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A teremtés hajnalától kezdve a Tanács felelt az egyensúly megőrzéséért. Az angyalok és démonok természetellenes egyesüléséből születő, nagyhatalmú Nephilim fajhoz tartozó Lovasok hűséget esküdtek a Tanácsnak, amiért cserélbe hatalmas erőre tettek szert, feladatuk pedig a Tanács parancsainak teljesítése lett. A hatalomnak azonban tragikus ára volt: a Lovasokat arra utasították, hogy újonnan szerzett erejükkel irtsák ki fajukat. Ezt volt Eden véres csatája, ahol a Lovasok a Tanács parancsát követke lemészárolták a Nephilim fajt.

 

A még mindig az Eden eseményei hatása alatt álló War és Strife új megbízást kapott. Lucifer, a rejtélyes és megtévesztő démonkirály azt tervezi, hogy a Poklon keresztül mester démonoknak erőt adva felborítja az egyensúlyt. War és Strife feladata, hogy levadássza ezeket a mestereket, információkat gyűjtsön és végül átverekedje magát a szövevényes démoni összeesküvésen, ami azzal fenyeget, hogy örökre felborítja az egyensúlyt és eltöröl minden teremtményt.

 

A Darksiders: Genesis egy akció-kalandjáték, melyben démonok, angyalok és minden köztes lény hordáin küzdheted át magad a Pokolba és vissza, füstölgő puskacsővel és kardodat lengetve. A játék első alkalommal enged betekintést a Darksiders világába még az eredeti játék eseményei előtt, valamint bemutatja a Lovas, Strife karakterét.

 

• War és Strife új megbízást kapott
• Lucifer ördögi tervet eszelt ki, hogy a Poklon keresztül mester démonoknak erőt adva felborítsa az egyensúlyt
• War és Strife feladata, hogy levadássza ezeket a mestereket
• Verekedd át magad a szövevényes démoni összeesküvésen, ami az egyensúly felborulását és minden teremtmény pusztulását fenyegeti