Get Adobe Flash player

Left Alive (PS4)

 

Tegyél meg mindent a túlélésért Novo Slava háború sújtotta utcáin, ismerd meg a három főszereplő történetét, küzdj belátásod szerint lopakodva vagy támadj frontálisan, és nézz szembe hatalmas mechákkal a Left Alive világában!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2019.03.05
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A LEFT ALIVE sötét világát olyan veterán fejlesztők keltik életre, mint Toshifumi Nabeshima (rendező, Armored Core sorozat), Yoji Shinkawa a KOJIMA PRODUCTIONS-tól (karakter tervező, METAL GEAR sorozat) és Takayuki Yanase (mech tervező, Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00, Xenoblade Chronicles X).

 

A LEFT ALIVE a túlélés emberi történetét meséli el három különböző főszereplője szemszögéből, a háború szabdalta Novo Slava pusztító megszállása idején 2127-ben.

 

• Tapasztald meg az ember és gép közti hatalmas erőkülönbséget az izgalmas ütközetekben: küzdj meg pusztító páncélozott egységekkel, járművekkel és toronyként föléjük magasodó mechákkal.

 

• Válaszd meg játékstílusod: bocsátkozz frenetikus tűzharcokba, vagy iktasd ki ellenfeleidet megfontoltan és lopakodva. Állíts csapdát és készíts eszközöket a túléléshez, miközben felfedezed a kegyetlen háború pusztította várost.

 

• Ismerd meg a háború mögött rejlő történetet három különböző karakter szemszögéből: a játék előrehaladtával számos különböző történetszálat ismerhetsz meg, melyek mindegyike merész döntéseket kíván és borzalmas következményekkel jár.