Get Adobe Flash player

Life is Strange 2 (PS4)

 

Kísérd el kalandjukra a Diaz-testvéreket, és ülj fel az érzelmek hullámvasútjára, ahogy a legkülönbözőbb helyzetekkel szembesülve, és egy titkot magukkal cipelve igyekeznek Mexikó határa felé a DONTNOD Entertainment díjnyertes sorozatának legújabb részében!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2019.12.03
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A díjnyertes Life is Strange sorozat folytatódik egy vadonatúj történettel a DONTNOD Entertainment csapatától.

 

Egy tragikus incidenst követően a Diaz testvérek, Sean és Daniel megszöknek otthonról. A rendőrségtől tartva és Daniel újdonsült telekinetikus erejével birkózva - amivel képes tárgyakat mozgatni elmélyével - a két fiú úgy dönt, hogy biztonságot keresve elvándorolnak apjuk szülővárosába, a mexikói Puerto Lobosba.

 

Hirtelen a 16 éves Sean felelős Daniel biztonságáért, jólétéért, és neki kell megtanítani őt arra, mi a helyes és helytelen. Ahogy Daniel ereje egyre erősödik, Sean feladata meghozni a szabályokat, amik szerint éljenek. Tartsák titokban különleges erejét, vagy használják mások segítésére utazásuk során? Könyörögjenek, kérjenek kölcsön, vagy lopjanak? Keressenek családot, vagy maradjanak rejtve?

 

Sean döntései alakítják a Diaz testvérek sorsát, és mindenki életét, akivel találkoznak.

 

Seattletől Portlanden át egészen Kaliforniáig...benzinkutaktól elhagyatott kunyhókon át sikátorokig és erdőkig...a Mexikóba vezető utat veszély, de ugyanakkor barátságok, csodák és lehetőségek is kövezik.

 

Ez az utazás örökre összekötheti Seant és Danielt...vagy akár szét is szakíthatja a testvérpárt.

 

• Díjnyertes történetmesélés

• Daniel számára Sean a követendő példa - Mindennek, amit tanítasz neki messzemenő következményei lesznek.

• Lélegzetelállító látványvilág és kézzel festett textúrák

• Érzelmekkel teli zenei repertoár - Az eredeti Life is Strange zeneszerzője, Jonathan Morali művei mellett licencelt számok a Phoenix, The Streets, Sufjan Stevens, Bloc Party, First Aid Kit és más zenekaroktól.