Get Adobe Flash player

The Golf Club 2019 Featuring PGA Tour (PS4)

 

A The Golf Club 2019 a legautentikusabb golf élménnyel, valamint licenszelt PGA Tour pályákkal várja a sport rajongóit és újoncait egyaránt.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2018.11.16
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Megvan benned, ami a FedExCup megnyeréséhez kell a PGA TOUR sorozatán? Versengj a vadonatúj, hivatalos licenc alapján készült PGA TOUR karriermódban. Játssz olyan híres pályákon, mint a TPC Boston, a TPC Sawgrass és mások. Mutasd be tudásodat olyan PGA TOUR-eseményeken, mint a Shriners Hospitals for Children Open, a John Deere Classic és a Waste Management Phoenix Open. Küzdj meg karrierriválisokkal az idény során egy plusz kihívásért és a jutalom ígéretéért.

 

A The Golf Club 2019 TM Featuring PGA Tour a PGA TOUR bajnoksággal a jelentős sikereket arató Golfklub 2 folytatása rengeteg új és továbbfejlesztett tartalommal, illetve funkcióval; átszerkesztett karriermóddal; valamint szponzorokkal, akik kihívást intéznek hozzád és célokat adnak meg, melyek elérésével jutalmakra nyílik esélyed a licencelt Under Armour márkától. Fejlettebb karakterszerkesztő, új és még jobb online és szóló társaságok, új játékmódok, köztük a Skins és az ALT-SHOT, no meg sok minden egyéb!

 

PGA TOUR Career
Fedezd fel az új és hivatalos licenccel készült PGA TOUR karriermódot, benne a Q-School, a Web﮳com Tour, a PGA TOUR és a FedExCup Playoffs mérkőzéseivel.

 

Online többszemélyes mód
Versengj online barátaiddal vagy a világgal a Match Play, Alt-Shot, Skins és egyéb módokban.

 

Online társaságok
Hozz létre online társaságot, vagy csatlakozz egyhez egyéni bajnokságokon fizetőeszközökért és a ranglisták meghódításáért.

 

Pályatervező
Alakíts ki, építs és ossz meg saját pályákat online, vagy játssz mások műveivel.

 


© 2018 H.B. Studios Multimedia Limited. Developed by HB Studios. HB Studios, HB Studios logo, The Golf Club name and logo are trademarks of H.B. Studios Multimedia Limited. All rights reserved. The PGA TOUR name and logo are trademarks of PGA TOUR and are used under license.