Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT AZ EFOOTBALL PES 2021 SEASON UDPATE BORÍTÓJA

A Konami Digital Entertainment B.V. ma felfedte a 2020. szeptember 15-től PlayStation 4-re kapható eFootball PES 2021 SEASON UPDATE alapkiadásának végleges borítóját.

 

A videójátékok történetében először a borítón a labdarúgás két legnagyobb legendája fog szerepelni: Lionel Messi (FC Barcelona) és Cristiano Ronaldo (Juventus). Az eFootball PES hagyatékát folytatva a fiatal tehetségek támogatásával, a borítón Marcus Rashford (Manchester United) és Alphonso Davies (FC Bayern) is helyet kapott.

 

 

Az eFootball PES-sorozat történetében a borítón immáron hatodik alkalommal szereplő Messi képviseli a labdarúgás csúcsát, amit neves karrierje során ért el, és tökéletes alak a KONAMI számára a sorozat 25. évfordulójának megünneplésére.

 

Cristiano Ronaldo, a Juventus sztárcsatára az eFootball PES legújabb hivatalos nagykövete és az év során számos különböző promóciós aktivitásban fog részt venni.

 

Emellett Rashford (Manchester United) és Davies (FC Bayern) is csatlakozott a hivatalos nagykövetek sorához, ahogy a két fiatal sztár tovább folytatja dominanciáját a pályán, hogy kiérdemelje a helyét a rajongók szívében világszerte.

 

Jonas Lygaard, Senior Brand Director & Business Development, Konami Digital Entertainment B.V. hozzátette: „Rendkívül büszke vagyok PES 2021 összeállításunkra. Nagy változtatásukat hoztunk tavaly négy nagykövetünk bemutatásával, és idén szeretnénk még magasabbra tenni a lécet egy világelsővel - Messivel és Ronaldoval végre együtt."Az eFootball PES 2021 SEASON UPDATE 2020. szeptember 15-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 2020.08.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes