Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT AZ NBA 2K21 KARRIER MÓDJA ÉS ÚJ NEIGHBORHOOD FELÜLETE

A kosárlabda szupersztársághoz vezető út sokak álma, de csupán páran tudják valóban elérni, azonban az NBA 2K21-ben lehetőséged lesz saját utadat kitaposni a MyCAREER módban. A minden évben játékosok millióinak kedvenceként világszerte, a MyCAREER egy személyes, filmszerű kosárlabda élmény, melyben létrehozhatod saját egyedi MyPLAYER karakteredet, és karrierje csúcsára repítheted a pályán és azon túl is.

 

 

Ahogy a 2K korábban jelezte, az NBA 2K21 újgeneráció változata az alapoktól PlayStation 5-re és Xbox Series X-re lesz felépítve, ezekről viszont egy későbbi időpontban várhatók további részletek, a mai bejelentések a 2020. szeptember 4-én érkező jelenlegi generációs változatra fókuszálnak.

 

Éld át Junior utazását
Az NBA 2K21-ben az idei narratíva, a 'The Long Shadow' Junior, egy közkedvelt játékos fiának történetét meséli el, akinek az NBA-be jutás kihívásaival kell szembenéznie, miközben öröksége és saját útjának kitaposása között egyensúlyoz a középiskolától a főiskoláig. Annak érdekében, hogy ez az utazás még autentikusabb és valósághűbb legyen, az NBA 2K21 10 hivatalosan licencelt, a történet során választható főiskolai programot is tartalmaz: Michigan State, UConn, Florida, Gonzaga, Syracuse, Texas Tech, Oklahoma, UCLA, Villanova University, West Virginia.

 

Persze a draftba bejutás még közel sem jelenti az utazás végét, sőt ez még csak a kezdet! Ki kell majd választanod a megfelelő képviseletet, menedzselni a csapatinterjúkat, jól teljesíteni az NBA Combine során és javítani Draft értéked, hogy a lehető legjobb pozíciót szerezd meg.

 

Emellett a MyCAREER nem lenne az igazi pár ismerős arc nélkül, az NBA 2K21-ben pedig Jesse Williams (Grey's Anatomy), Michael K. Williams (The Wire, Boardwalk Empire), Djimon Hounsou (Blood Diamond, Guardians of the Galaxy), Mireille Enos (The Killing, World War Z) és a borítóatléta Damian Lillard és Zion Williams segít majd Junior történetének életre keltésében drámai és filmszerű módon.

 

Vár a napsütéses 2K Beach
A Neighborhood a nagybetűs HELY, ahol a játékosok eltölthetik virtuális mindennapjaikat, és ahol a kosárlabda kultúra minden sarkon életre kel. Akár egy 3-3 elleni utcai mérkőzésen szeretnél részt venni, emelnéd a tétet egy 5-5 elleni ProAM meccsen, vagy csak megvillantanád legújabb ruhádat, cipődet és mást, az NBA 2K21-ben rengeteg tennivaló vár és számos módon kifejezheted magad.

 

Néhány sasszemű rajongó talán már kiszúrta az új helyszínt az 'Everything is Game' előzetesben, ami immáron hivatalos - üdvözöl a 2K Beach! Fürödj a napsütésben és szökj az óceánba ezen a gyönyörű új helyszínen olyan modern létesítmények ölelésében, mint a SWAG's, a The REC, az NBA Store és sok más. Az NBA 2K21 számos eseményt fog rendezni a 2K Beach területén, még több okot adva a visszatérésre egész évben.

 

És ez még nem minden
Sok játékos a MyCAREER módban vagy a Neighborhood új helyszíneként szolgáló 2K Beachen játszva fogja tölteni minden idejét az NBA 2K21-ben, de az idei játék rengeteg más lehetőséget is kínál.

 

• WNBA - A WNBA az NBA 2K21-ben is visszatér a Play Now és Season módokban, a liga mind a 12 csapatával. Éld át a kifejezetten a női kosárlabdára felépített WNBA kosárlabda élményt!

 

• MyGM/MyLEAGUE - Ülj a főnöki székbe és hozz olyan döntéseket, amik nem csak játékosodra vagy csapatodra, de a teljes franchisera és ligára is hatással vannak. A draft hatásától az újoncokra a játékoscserén át, egészen csapatod áttelepítéséig, minden egyes mozdulatod, legyen az kicsit vagy nagy, befolyásolni fogja kosárlabda franchise-od hosszútávú sikerét - vagy bukását.

 

• PLAY NOW - Ugorj fejest a kosárlabda világába, ahol gyors meccseket játszhatsz barátod vagy az MI ellen vagy oldalán, négy intenzív NBA 2K kosárlabda negyeden át. Válaszd ki kedvenced, vagy egy Classic vagy All-Time csapatot, és lendülj támadásba a műfajt meghatározó irányítással és testreszabási lehetőségekkel. Ez az NBA akció legautentikusabb formája.

 

Az NBA 2K21 2020. szeptember 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, majd az év végén az újgenerációs konzolok nyitócímeként PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.2020.08.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes