Get Adobe Flash player

 

Hír - EXKLUZÍV PARTNERKAPCSOLATOT KÖTÖTT A KONAMI ÉS AZ AS ROMA

A Konami Digital Entertainment B.V. ma bejelentette, hogy hosszútávú, exkluzív partnerkapcsolatot kötött az elsőosztályú olasz futball klubbal, az AS Roma-val.

 

Az AS Roma csapat neve, címere és hivatalos szettje teljesen exkluzív lesz az eFootball PES-sorozatban, ezzel az eFootball PES 2021 SEASON UPDATE (PES 2021) lesz az egyetlen konzolos futball videójáték az olasz nehézsúlyúakkal.

 

Az AS Roma klubnak régóta otthont adó Stadio Olimpico ugyancsak része lesz a PES 2021-nek, amit szenvedélyesen alkottak újra a játékban a KONAMI tehetséges művészei és dizájnerei. Központban az autentikussággal a KONAMI egy olyan élményt fog nyújtani, amire még "I Giallorossi" ("The Yellow and Reds") is büszke lesz.

 

Jonas Lygaard, Senior Director Brand & Business Development, Konami Digital Entertainment B.V. hozzátette: „Az olasz labdarúgás támogatásával kapcsolatos történetünk régre visszanyúl az eFootball PES-sorozattal, és nem csak büszkék vagyunk, de megtisztelő is, hogy AS Roma a legújabb, aki csatlakozik ezen örökségünkhöz. Az idei PES 2021 lesz az egyetlen konzolok videójáték a klub igazán autentikusan újraalkotott változatával, de ez még csak a kezdete egy hosszú és gyümölcsöző partnerkapcsolatnak."

 

A KONAMI és az AS Roma teljes mértékben kihasználja ezt az új partnerkapcsolatot, hogy az olasz klubot promótálja egy globális közönségnek számos tevékenységen át, köztük jövőbeli esport projekteken való részvétellel.

 

„Örömmel üdvözöljük családunkban a videójátékok tervezésében és fejlesztésével, valamint az eSportban vezető KONAMI-t." mondta Giorgio Brambilla, Commercial Director, AS Roma. „Ennek a megállapodásnak köszönhetően képesek leszünk növelni a Giallorossi rajongók interaktív élményeit és részvételét az új innovációkban világszerte. Kemények dolgozunk új partnerünkkel, hogy lefektessük az aktivitásokat az elkövetkező hónapokra, és számos tevékenységgel támogassuk a PES 2021 megjelenését. A klubban biztosak vagyunk benne, hogy a KONAMI a tökéletes stratégiai partner az AS Roma eSport csapatot bevonó aktivitások fejlesztésében, melyek a futball videójátékokat kedvelő egyre nagyobb közönséget célozza meg.

 

Az AS Roma 1927-ben alapult, folyamatosan az olasz futball legmagasabb elvárásai szerint teljesít, és a régió egyik legnépszerűbb klubja. A klub háromszoros Serie A, kilencszeres Coppa Italia és kétszeres Supercoppa Italiana győztes.

 

A PES 2021 elhozza az eFootball PES 2020 összes kritikusok által elismert lehetőségét és játékmenetét, amivel a játék elnyerte a 2019-es E3 „Best Sports Game" díját és sok mást.Az eFootball PES 2021 SEASON UPDATE 2020. szeptember 15-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 2020.08.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes