Get Adobe Flash player

 

Hír - KEZDETÉT VETTE AZ NBA 2K21 MYTEAM MÓDJÁNAK MÁSODIK SZEZONJA

A 2K bejelentette, hogy az első szezon felépítésével folytatva az NBA 2K ma szabadjára engedi az NBA 2K21 MyTEAM módjának második szezonját a jelenlegi generációs konzolokon. A második szezon az NBA utószezonjára és fiatal feltörekvő tehetségeire fog fókuszálni.

 


A MyTEAM második szezonja rengeteg új tartalmat hoz a kosárlabdarajongóknak, köztük:

  • Új 40-es szintű fődíj: Pink Diamond Blake Griffin.
  • Új egyszemélyes Triple Threat kihívások Diamond Rafer Alston fődíjjal.
  • Vince Carter új Signature kihívásai és több, mint 40 jutalomkártya az NBA 2K21 újgenerációs változatának borítóatlétájával, Zion Williamson-nal, mint a szezon 1. szintű Free Agent lapja, valamint olyan további feloldható kártyákkal, mint Luka Doncic, Rui Hachimura, Trae Young, Shai Gilgeous-Alexander és sokan mások.
  • A MyTEAM tapasztalati pontszerzési lehetőséget biztosít a szezon minden hétvégéjén az összes játékmódban az új „Win the Weekend" agendával a szezon szintlépéshez. Emellett visszatér a Limited mód a jelenlegi bajnokok inspirálta Los Angeles Lakers gyűrűkkel és sok más egyedi jutalommal.



A további részletekért olvasd el a kapcsolódó blogbejegyzést az alábbi oldalon: https://nba.2k.com/courtside-report/nba-2k21-myteam-season-2-courtside-report/



Az NBA 2K21 2020. november 10-én jelenik meg Xbox Series S/X-re, 2020. november 19-én PlayStation 5-re, valamint országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 



2020.10.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes