Get Adobe Flash player

 

Hír - MASTER ROSHI IS A DRAGON BALL FIGHTERZ KÜZDŐTERÉRE LÉP

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma bejelentette, hogy a Dragon Ball egyik legkedveltebb, kissé pajzán karaktere, Master Roshi is csatlakozni fog a DRAGON BALL FighterZ harcosainak sorához 2020 szeptemberében. Goku, Gohan, Krillin és Yamcha kiképzése után Master Roshi garantáltan lenyűgöző harcmodort és pusztító erőt hoz magával a ringbe.

 

 

Az esport hírekre váró DRAGON BALL FighterZ rajongók számára továbbá új információk érkeztek arról, hogyan fog folytatódni a bajnokság szezonja, melyek a következők:

 

1. 2020 szeptemberében bejelentésre kerül azon versenyzők neve, akik meghívást nyernek a DRAGON BALL FighterZ National Championship regionális bajnokságaira.
2. 2020 októberétől novemberéig kerülnek megrendezésre a DRAGON BALL FIghterZ National Championship regionális bajnokságai Franciaországban, Spanyolországban, Japánban, valamint Amerika nyugati és keleti részén, ahol a versenyzők összecsapnak a bejutásért a DRAGON BALL FighterZ National Championship Playoffs-ra.
3. 2020 decemberében megmérkőznek a regionális bajnokságok nyertesei, hogy eldöntsék, ki lesz a DRAGON BALL FighterZ National Championship végső győztese.
4. Minden bajnokság élőben követhető lesz a https://www.twitch.tv/dragonballfighterz Twitch csatornán, és a BANDAI NAMCO esport csatornáján a https://www.youtube.com/bneesports címen.

 

A DRAGON BALL FighterZ már országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2020.08.17
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes