Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁTÓL ELÉRHETŐ A SID MEIER’S CIVILIZATION VI AUGUSZTUSI FRISSÍTÉSE

A 2K és a Firaxis örömmel jelenti be, hogy a Sid Meier's Civilization® VI változásokat, módosításokat és kiegészítéseket tartalmazó augusztusi frissítése ma 19:00-tól lesz elérhető.

 

Az egyensúlyi változtatások és módosítások mellett minden frissítés tartalmaz egy újdonságot is, például egy szcenáriót, játékmódot vagy testreszabási lehetőséget. Az e-havi frissítés újdonsága a játékosok visszajelzései alapján eszközölt változtatások mellet a Natural Wonder Picker és a Tech and Civic Shuffle Mode.

 

A Natural Wonder Picker lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy manuálisan válasszák ki a Sid Meier's Civilization VI melyik természeti csodája legyen véletlenszerűen legenerálva a térképen*. Ez egy remek funkció arra, hogy a játékosok felfedezzenek néhány csodát, amit talán korábban még nem láttak, vagy kizárjanak olyanokat, amiket nem szeretnek, még jobban a kezükbe adva az irányítást azzal kapcsolatban, hogyan játszanak.

 

A Tech and Civic Shuffle Mode egy új réteget ad ahhoz, hogyan léphet előre civilizációjuk. Ebben a játékmódban minden Tech és Civic pozíciója és identitása rejtve van, míg az előfeltételek és a költségek véletlenszerűek. A Tech és Civic teljesítéseinek előnyei ugyanazok maradnak - például a bányász kutatások mindig bánya fejlesztéseket fognak feloldani -, és a véletlenszerű fa ugyanaz lesz minden játékosnak. Ez egy korrekt és egyszintű játéktérhez vezet mindenki számára, és bemutatja a felfedezés és véletlenszerűség elemét, megjutalmazva azokat, akik gyorsan reagálnak és alkalmazkodnak.

 

A játékosok visszajelzéseit követően néhány új változtatás is várható a Sid Meier's Civilization VI-ban. Ezek között szerepelnek változások az erdő- és dzsungeltüzekben, melyek tovább fognak égni mielőbb kiégett állapotba lépnének, valamint módosítja a Government Plaza hatásokat. A változások teljes listájáért a frissítés élesedését követően látogass el a https://civilization.com/news oldalra.

 

Az augusztusi frissítés csak egy a számos ingyenes frissítés közül, ami része a minden Sid Meier's Civilization VI játékos számára elérhető tartalmak ütemtervének.

 

A Sid Meier's Civilization VI országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.2020.08.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes