Get Adobe Flash player

 

Hír - MINDEN AMIT AZ OUTRIDERS VILÁGÁRÓL TUDNOD KELL

A Square Enix® a SQUARE ENIX PRESENTS digitális eseményen új előzetest mutatott be a People Can Fly (Gears of War: Judgment, BULLETSTORM) és a Square Enix External Studios (SLEEPING DOGS®, JUST CAUSE®) várva várt lövöldözős szerepjátékáról, az OUTRIDERSTM-ről.

 

 

A demó sikerét követően, amit több, mint 2 millió játékos próbált ki az első héten, és először adott betekintést az OUTRIDERS sötét, sci-fi kampányának történetébe, intenzív küzdelmeibe, pusztító zsákmányaiba és mély RPG rendszereibe, most pedig a 'This is OUTRIDERS 101' előzetes fed fel újabb részleteket arról, mire számíthatnak a játékosok Enoch felfedezése során.A demó csupán a kezdet, az OUTRIDERS ugyanis több, mint 30 órányi kalandod tartogat egy vad és ellenséges bolygón, ahogy felfeded egy valahol a horizonton túlról sugárzott adás mögötti rejtélyt, és képességeidet fejlesztve próbálsz minden elképzelhetőnél erősebbé válni. Szerezz brutális és őrült fegyvereket és felszerelést, szabd őket testre játékmenetet befolyásoló módosítók széles kínálatával, és vesd be a rugalmasan alakítható kasztrendszert saját egyedi játékstílusod megalkotásához. Az OUTRIDERS 2021. április 1-i megjelenésekor te válsz a harctér félistenévé és az emberiség valószínűtlen utolsó reményévé.A játék új 'Appreciate Power' CGI előzetese emellett további betekintést ad Enoch vad és ellenséges vidékeibe.

 

 

Az OUTRIDERS ingyenes demója PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re elérhető.Az OUTRIDERS 2021. április 1-én jelenik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re, Xbox One-ra és PC-re. 2021.03.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes