Get Adobe Flash player

 

Hír - NÉZD MEG A MAFIA: DEFINITIVE EDITION ELSŐ NARRATÍV ELŐZETESÉT

Üdv újra Lost Heaven utcáin! Megérkezett a Mafia: Definitive Edition első narratív „New Beginnings" előzetese, melyben a sorozat újoncainak bemutatkozik a főszereplő Thomas Angelo, a rajongóknak pedig első alkalommal ad betekintést abba, hogyan fogja újra elmesélni a történetet a Mafia: Definitive Edition. A „New Beginnings" előzetes a PC Gaming Show keretében mutatkozott be, ahol a Hangar 13 elnöke és CCO-ja, Haden Blackman is beszélt arról, hogy mire vár a játékosokra a Mafia: Definitive Edition-ben.

 

 

A 2020. augusztus 28-án megjelenő Mafia: Definitive Edition, az eredeti Mafia átfogó, az alapoktól felépített remake-je új dialógusokkal frissített forgatókönyvvel, kibővített háttértörténetekkel és plusz átvezetőkkel, mindez vadonatúj játékmenet szakaszokkal és funkciókkal kibővítve, valamint a Mafia III káprázatos motorjával filmszerűen életre keltve és más újdonságokkal. Ez az a Mafia, amire emlékszel, csak sokkal több annál.

 

A Mafia: Definitive Edition a Mafia: Trilogy részeként is megvásárolható lesz, melynek tartalma:

 

• Mafia: Definitive Edition - A közkedvelt klasszikus alapoktól felépített remake-je.
• Mafia II: Definitive Edition - A közönség kedvenc ultra-HD felújítása.
• Mafia III: Definitive Edition - A díjnyertes narratív mestermű újrabemutatása.

 

A Mafia II: Definitive Edition és a Mafia III: Definitive Edition tartalmazza az összes eredeti bónusz tartalmat, a Mafia II: Definitive Edition esetében mindezt teljesen felújított 4K kompatibilis látványvilággal.

 

A Mafia: Trilogy és a Mafia: Definitive Edition 2020. augusztus 28-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.06.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes