Get Adobe Flash player

 

Hír - SZEPTEMBERBEN MUTATKOZIK BE A MARVEL’S AVENGERS HARMADIK WAR TABLE KÖZVETÍTÉSE

A Square Enix Ltd. bejelentette, hogy a Marvel's Avengers harmadik War Table digitális közvetítése 2020. szeptember 1-én 19:00-kor veszi kezdetét, és exkluzív betekintést ad majd az Avengers Initiative első megjelenést követő sztori szezonjába, valamint újabb játszható hősébe.

 

A közvetítés az alábbi linken lesz következő: http://www.playavengers.com/wartable

 

A Marvel's Avengers War Table keretében a játékosok elsőként kaphatnak betekintést a szuperhős játék legújabb előzeteseibe és részleteibe. A korábbi közvetítéseken olyan részletek kerültek bemutatásra, mint játék központi gonosza, MODOK (Mental Organism Designed for Killing), valamint az első megjelenést követően csatlakozó hős, Clint Barton, azaz Hawkeye.

 

 

 

A Marvel's Avengers harmadik War Table közvetítése megad minden információt a játékosoknak, amire szükségük lesz a játék megjelenésekor, különös tekintettel a fejlődési rendszerre, tippekre és trükkökre a több, mint 50 típusú ellenféltípus legyőzésére, valamint részletekre a Marvel's Avengers magasszintű tartalmairól.

 

A War Table továbbá mélyebb betekintést ad az Avengers Initiative tartalmaiba, ahol a játékosok a Reassemble sztori kampánya befejeztével csiszolhatják tovább hőseiket legjobb változataik eléréséhez, illetve a játék első megjelenést követő szezonjába. Garantáltan agyak fognak eldurranni és kívánságok teljesülni, ahogy felfedésre kerül néhány további hős, gonosztevő, küldetés, régió és játékmód, melyek további költségek nélkül lesznek elérhetők.

 

Emellett a rajongók számos exkluzív videóra is számíthatnak, valamint betekintésre a Marvel's Avengers tervezésébe és elkészítésébe. A figyelmes nézők pár rejtett részletet is felfedezhetnek, ami csillapítja majd éhségüket a jövőbeli tartalmakra és bejelentésekre.

 

A MARVEL'S AVENGERS JÁTÉKRÓL

A Marvel's Avengers egy igazán gazdag élményt biztosít a játékosoknak a Hero Missions és War Zones küldetések kombinációjával. A kizárólag egyszemélyes Hero Missions küldetések a kampány szerves részei, és céljuk, hogy bemutassák az egyes hősök egyedi képességeit, ahogy újra összeállítod egyre növekvő csapatod. A War Zones küldetések egyedül, vagy legfeljebb 4 játékossal együtt játszhatók bármelyik hőssel. Minden küldetés nehézsége dinamikusan változik a csapat méretétől és a játékosok szintjétől függően.

 

A Marvel's Avengers játékosoknak lehetősége lesz testreszabni is a Föld Legnagyobb Hőseit számos különböző módon. Ugyan az összes szuperhős hű lesz egyedi képességeihez, de lesz bennük rugalmasság, így más-más játékélményt fognak nyújtani az aktuális felszerelésüktől és a beállított képességektől függően, melynek eredményeként más játékosok ugyanazon hőse teljesen más élmény lesz. Az összes hős dinamikus kombó rendszerrel, Hős mozdulatokkal, egy belső képességgel és egy sor feloldható jellegzetes támadással rendelkezik, melyek közül néhányat a Marvel 80 éves történelmének klasszikusai inspiráltak, míg mások kifejezetten a játékhoz készültek.

 

A játékosok klasszikus, közönség kedvenc és vadonatúj eredeti kosztümökkel is személyre szabhatják az ikonikus szuperhősöket, melyeket a Marvel 80 éves történelme inspirált, mint Iron Man páncélja a 2014-es Original Sin történetszálból, vagy Thor Donald Blake személyazonossága, ami egy utalás Thor első megjelenésére az 1962-es Journey into Mystery 83. számában.

 

A Marvel's Avengers egy ambiciózus játék, ami az Avengers újraépítésének versenyével indul, de ez persze még csak a kezdet. Annak érdekében, hogy biztosítva legyen a folyamatos hős élmény minden játékos számára, a Marvel's Avengers narratívája kiterjesztett formában bontakozik ki fokozatosan fokozva a fenyegetést minden a megjelenést követően kiadott szuperhőssel, régióval és sztori fejezettel, melyek további költségek nélkül elérhetők lesznek mindenkinek, aki rendelkezik az alapjátékkal.

 

A Marvel's Avengers 2020. szeptember 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, valamint a konzolok megjelenésekor PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.2020.08.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes