Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A SCARLET NEXUS

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma új előzetest adott ki a BANDAI NAMCO Studios által fejlesztett új akció-RPG címéről, a SCARLET NEXUS-ról, melyben a játékosoknak Yuito Sumeragi szerepében kell felfedniük egy a technológia és pszichonikus képességek között rekedt Brain Funk jövő rejtélyeit.

 

 

A SCARLET NEXUS keretében „Others" nevű furcsa létformák hullanak alá az égből, és kezdenek a Föld élőlényei - köztük az emberek - agyára vadászni. Az új fenyegetés visszaverésére az agy erejének fejlesztését kidolgozó New Himuka városában megalakul az „Other Supression Force" (OSF). Az OSF tagjai az egyetlenek, akik képesek kiiktatni az Others támadókat rendkívüli mentális képességeikkel, így a lakósság hősként tekint rájuk.

 

Minden évben újabb és újabb tagok jelentkeznek az OSF soraiba, hogy részt vegyenek az emberiség és az Others közti végeláthatatlan küzdelemben. Egyikük a vidám, optimista és jószívű Yuito Sumeragi is, aki a második gyermeke a tekintélyes Sumeragi családnak, melynek ősei között van New Himuka alapítóatyja is. Intenzív kiképzése során Yuito Sumeragi rendkívül sokat elviselt, hogy egy nap ő is kivehesse a részét a városlakók védelméből, mivel egykor őt is az OSF egyik tagja mentette meg egy Other támadásától. Az emlékezetes napon tőle kapott fülbevalót azóta is minden nap viseli és nagy becsben tartja.

 

A SCARLET NEXUS PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.2020.06.17
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes