Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJABB CYBERPUNK 2077 RÉSZLETEK

A CD PROJEKT RED a Night City Wire negyedik epizódja keretében új Cyberpunk 2077 előzeteseket mutatott be, melyek a járművekre és stílusokra fókuszálnak, valamint bevezetnek a színfalak mögé és összegzik a hivatalos cosplay verseny eredményét.

 

A közvetítés a Rides of the Dark Future előzetessel nyitott, ami mélyebb betekintést adott az autókba, motorokba és más közlekedési eszközökbe Night City utcáin és azon túl, köztük pedig egy Cyberpunk legenda igazán különleges járgányáról is fellibbentette a leplet.

 

Ezt két behind-the-scenes videó követett. A Revving Up Night City azt mutatta be, hogyan vette fel a fejlesztőcsapat a játékban szereplő járművek hangját a még realisztikusabb élményért. Az Arch Motorcycle keretében Keanu Reeves és Hard Hollinger, a motoros cég társalapítói beszélnek CD PROJEKT RED és Cyberpunk 2077 kollaborációjukról.

 

 

 

 

A 2077 in Style ezzel szemben teljes mértékben a külsőségekről, életérzésről és divatról szól 2077 legveszélyesebb metropoliszában, valamint annak lakóiról - a híresekről, a rettegettekről és minden köztes egyénről.

 

 

A Night City Wire legfrissebb adásában emellett egy rövid új The Diner előzetes is bemutatkozott, ami megmutatja a játékosoknak, hogy mi kell ahhoz, hogy ezen sötét jövő világának csúcsára jussanak.

 

 

Végül, de nem utolsó sorban az esemény előműsorában sok került a hivatalos Cyberpunk 2077 cosplay verseny nagy fináléjára, ahol a döntősök bemutatták műveiket és kihirdették a győztest is.

 


A Cyberpunk 2077 2020. november 19-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A játék PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is játszható lesz a konzolok megjelenésekor. Egy későbbi időpontban egy ingyenes Cyberpunk 2077 frissítés is elérhető lesz a PlayStation 4 és Xbox One verzió birtokosainak, ami teljesen kihasználja majd újgenerációs konzoljaik képességeit.

 2020.10.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes