Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJABB SZEZONBÉRLETTEL BŐVÜL A BORDERLANDS 3

A Borderlands 3 Xbox Series S/X és PlayStation 5 verziója megjelenési dátumának megerősítését követően a 2K és a Gearbox ma felfedte a játék második szezonbérletét.

 

A Season Pass 2 tartalmazni fog két vadonatúj kiegészítést - Designer's Cut és Director's Cut -, plusz vadonatúj kinézetet mind a négy Vault Haunter számára, melyek a hónap végén kerülnek majd bemutatásra. A Designer's Cut teljesen új Borderlands 3 játékélményeket kínál további képességfák bevezetésével minden Vault Haunternek, egy új önálló Arms Race móddal és sok mással.A Season Pass 2 2020. november 10-tól lesz megvásárolható PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series S/X-re és Xbox One-ra, és a Designer's Cut is ugyanezen naptól lesz elérhető. A Director's Cut várhatóan 2021 tavaszán lesz elérhető. A kiegészítőkhöz a Borderlands 3 alapjáték szükséges. Ahogy egyre tovább bővül a Borderlands 3, még sose volt jobb alkalom csatlakozni!Amennyiben szeretnél többet megtudni a Designer's Cut kiegészítőről nem kell sokat várnod, ugyanis 2020. október 20-án a Borderlands Creator Team tagjai egy sor élő közvetítés keretében mutatják majd be a játékmenetét és további érdekességeket. A hivatalos Borderlands Twitch csatornán az alábbi bemutatók várhatók a hónapban:

 

  • 2020. október 20. 18:00 - A Borderlands Creator Team élő közvetítésben mutatja be Amara és FL4K új képességfáját;
  • 2020. október 22. 18:00 - A Borderlands Creator Team élő közvetítésben mutatja be Moze és Zane új képességfáját;
  • 2020. október 29. 18:00 - A The Borderlands Show új epizódjában bemutatkozik az új Arms Race mód fejlesztői interjúk és sok más kíséretében;
  • 2020. október 30. 18:00 - A The Bordercast élőben közvetíti az első Arms Race végigjátszást különleges vendégekkel. 


A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

 2020.10.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes