Get Adobe Flash player

 

Hír - VEDD KI TE IS A RÉSZED A HUMANKIND FEJLESZTÉSÉBŐL

A közösség mindig is az Amplitude szíve csücske volt: velük együtt készítették el minden eddigi játékukat, ami alól a Humankind sem lesz kivétel. A klasszikus korai hozzáférés helyett azonban úgy döntöttek, hogy egy új csavart visznek a formulába, ami segít a játékosoknak visszajelzést adni hasznos és célzott módon. Új közösség vezette játékfejlesztési megközelítésük az OpenDev, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a fejlesztőkkel együtt segítsék a játék formálását.

 

 

MI AZ AZ OPENDEV?

 

A játékosok mostantól kezdve regisztrálhatnak a lehetőségért, hogy hozzáférést szerezzenek a játék specifikus központi mechanikáira (felfedezés, taktikai összecsapások, alapvető városmenedzsment) összpontosító három időkorlátos szcenárióhoz. A nyár során ezek a szcenáriók egyesével lesznek kiadva, és minden újabbal további játékosok kapnak hozzáférést, akik a korábbi szcenáriókat is elérik majd.

 

Minden szcenárió tartalmaz egy játéktervezési kérdőívet is, melynek kitöltése segít a fejlesztőknek új szintre emelni az élményt.

A regisztráció az Amplitude egyedi társkészítő platformja, a Games2Gether felülétén történik, a részvétel pedig teljesen ingyenes.

 

• Regisztráció: https://www.games2gether.com/amplitude-studios/humankind/blogs/731

 

2021-ES MEGJELENÉS

 

Még egy dolog, amiről az Amplitude említést szeretne tenni. Ahogy sok más stúdiót, úgy őket is érintette a COVID-19, de szerencsésnek mondhatják magunkat, a SEGA támogatásának köszönhetően ugyanis gyorsan átállhattak a távmunkára. Azonban annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a közösségnek, a játék csak 2021-ben fog megjelenni.

 

A HUMANKIND 2021-ben jelenik meg PC-re.

 2020.06.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes