Get Adobe Flash player

Catherine: Full Body (NS)

 

Ugorj fejest Vincent dilemmákkal, hűtlenséggel és halálos rémálmokkal teli szerelmi életébe bárhol, bármikor a Catherine: Fully Body keretében Nintendo Switch-en!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2020.07.07
Kiadó ATLUS
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Döntésképtelen hősünk, Vincent már öt éve van együtt barátnőjével, Katherine-nel. Azonban ahelyett, hogy a következő szintre lépnének a házassággal, Vincent egy afférba keveredik egy provokatív szőke bombázóval, Catherine-nel. A férfi a saját hűtlensége okozta felfordulás közepette az ártatlan Rin társaságában talál vigaszt, aki tovább komplikálja a helyzetet. Vincent dilemmáját fokozva rémálmokat kezd látni, melyekben arra kényszerül, hogy az életéért másszon. Vajon képes lesz túlélni a szerelem kihívásait és gyötrelmeit, vagy elragadja a kísértés?

 

• Ez a felnőtteknek szóló akció-kaland fejtörőkkel egy olyan történetet tár a játékosok elé, amiben elmerülhetnek a kapcsolatokban és ezek nehéz döntéseiben.
• A döntések határozzák meg sorsodat a szerteágazó történetben 13 befejezéssel.
• Kerekedj felül kihívást jelentő és addiktív fejtörőkön, hogy túléld a rémálmokat.
• Játssz bárhol: akár Versus vagy Co-op módban, sosincs rossz időpont egy kis közös játékra.
• Tartalmazza az eredeti Catherine: Full Body összes extra tartalmát (Catherine 'Ideal Voice' Set, Playable Character Set, Persona 5 Joker Character & Commentary Set, Bonus Content: Hom-Rimmed Glasses)