Get Adobe Flash player

Trials of Mana (NS)

 

Sosem látott formában tér vissza egy igazi JRPG klasszikus, aminek varázslatos történetét teljesen modernizált formában élhetsz újra!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2020.04.24
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A Trials of Mana a klasszikus, 1995-ös japán szerepkáték, a Seiken Densetsu 3 3D-s remake-je.

 

Légy részese a szeretett kalandnak, amely teljes modernizáláson esett át a minőségi látványvilágnak, a továbbfejlesztett harcrendszernek, a karakter szinkronnak, a remasterelt zenének, és sok egyéb funkciónak hála!

 

A több szálon futó történet során a sorsok összefonódnak, és változnak, attól függően, hogy kit választottal főkarakternek, és kik tagjai a csapatodnak.

 

A sors kihívásairól szóló merész történetbe új élet költözött: vajon ezen fiatal kalandorok képesek lesznek a mana erejét úgy felhasználni, hogy megmentsék a világot a teljes pusztulástól?

 

ÁTDOLGOZOTT 3D-S GRAFIKA
A Trials of Mana a Mana-széria harmadik játékának teljes 3D remake-je, amely az alapoktól épült újra, hogy kihasználja a modern 3D-s ábrázolásban rejlő lehetőségeket.

 

VÁLASSZ CSAPATOT
A játékosok nem csak az irányított főszereplőt választhatják ki, de két társat is egy hat főt tartalmazó repertoárból. A sztori attól függően evez új irányokba, hogy ki az irányított főszereplő, és kik a csapattagok.

 

KASZTVÁLTÁS
Lépj szintet, és válj a kasztod legjobbjává. A játékos külseje, a varázslatok és a különleges támadások attól függően változnak, hogy mely kaszt lett kiválasztva, és hogy a fény, vagy a sötétség felé tendál-e a karakter.

 

© 1995, 2019 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.
TRIALS OF MANA is a registered trademark or trademark of Square Enix Co., Ltd. SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. All other trademarks are the property of their respective owners.