Get Adobe Flash player

Total War: Three Kingdoms Royal Edition (PC)

 

Írd át saját kezeddel Kína történelmét a Total War: Three Kingdoms ütközetein keresztül az Eight Princes kiegészítővel kibővítve!

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2020.09.24
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

A Total War: Three Kingdoms - Royal Edition tartalma:
• Total War: Three Kingdoms játékszoftver
• Eight Princes kiegészítő

 

A Total War: THREE KINGDOMS az első a díjnyertes stratégiai sorozat történetében, ami az ókori Kína epikus konfliktusait dolgozza fel. A lélegzetelállító valós idejű harcokat a lebilincselő, körökre osztott birodalomépítő kampánnyal, államigazgatással és hódítással kombináló Total War: THREE KINGDOMS újradefiniálja a sorozatot a hősök és legendák korában.

 

Kína 190-ben: Üdvözlünk a legendás hódítások új korában. Ez a gyönyörű, de darabokban heverő vidék új uralkodóért és életmódért kiált. Egyesítsd zászlót alatt egész Kínát, alapítsd meg a következő nagy dinasztiát, és építsd fel örökséged, ami korszakokon át fennmarad. Válassz a 11 legendás hadvezér közül és hódítsd meg a birodalmat. Fogadj magad mellé hősi karaktereket, hogy segítsék katonai, technológiai, politikai és gazdasági törekvéseidet. Nagyhatalmú barátokat szerzel, testvéri szövetségeket kötsz és kiérdemled számos ellenfeled tiszteletét? Vagy inkább áruló leszel, összeesküvéseket tervezel és a nagy politikai cselszövések mesterévé válsz? A legendád még nincs megírva, de egy dolog biztos: dicsőséges hódítás áll előtted.

 

ISMERD MEG A HÁROM KIRÁLYSÁG KORÁT
Fedezd fel Kína lélegzetelállító, természetes szépségét a három királyság korában. Járd be Kína minden szegletét, miközben visszaállítod a békét háború dúlta vidékein!

 

KÍNA LEGNAGYOBB LEGENDÁI
Építsd fel birodalmad a 11 legendás hadvezér egyikével Kína ünnepelt történelmi eposza, A három királyság románca világából. A karakterek jelentik a játék lelkét, akik bajnokaikkal formálják Kína jövőjét.

 

GUANXI RENDSZER
A dinamikus kínai államközi koncepció, a Guanxi mintájára a Total War: THREE KINGDOMS paradigmaváltó megközelítést alkalmaz a karakterek ikonikus, hatalmas erejű hősökként való megelevenítésére, melyek kapcsolatai határozzák meg Kína jövőjét.

 

MŰVÉSZI LETISZTULTSÁG
Lélegzetelállító megjelenésével és Wushu harcstílusával a Total War: THREE KINGDOMS a háború művészete.

 

A VALÓS IDEJŰ ÉS KÖRÖKRE OSZTOTT HARC EGYENSÚLYA
Körökre osztott kampányával és valós idejű küzdelmeivel a Total War: THREE KINGDOMS összefüggőbb, mint valaha, vadonatúj elemekkel helyezve új megvilágításba a győzelemhez vezető utat.